Οι Killers συνεργάζονται με τον Bruce Springsteen για νέα εκτέλεση του Dustland Fairytale!
News

Οι Killers συνεργάζονται με τον Bruce Springsteen για νέα εκτέλεση του Dustland Fairytale!

Είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες και τώρα επιτέλους κυκλοφορεί. Είναι η συνεργασία των Killers με τον Bruce Springsteen για μία νέα εκτέλεση του Dustland Fairytale μέσα από το άλμπουμ τους Day & Age που είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2008.

O Brandon Flowers διηγείται μέσα από τα social media την μικρή ιστορία πίσω από αυτή τη συνεργασία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, όταν έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από άγνωστο αριθμό. «Βλέπω την εμφάνιση σας στο Glastonbury. Έχετε γίνει τρομερή μπάντα στα live. Μου αρέσει το χρυσό κοστούμι. Πρέπει να παίξουμε το Dustland μία μέρα» έλεγε το μήνυμα με την υπογραφή Bruce! Και να ήταν ο Bruce Springsteen.

Ο Flowers είχε γράψει το τραγούδι για την μητέρα του που εκείνη την εποχή έδινε τη μάχη με τον καρκίνο (έφυγε από τη ζωή το 2010) και για τον πατέρα του, που κάποιες φορές ήταν ένα μεγάλο μυστήριο σαν άνθρωπος. Τονίζει ότι ήταν η θεραπεία του και μια μορφή κάθαρσης για αυτόν.

«Πριν αρχίσω να ακούω τα τραγούδια του Bruce η νοοτροπία μου στα τραγούδια ήταν σε μέγεθος σταδίου. Όλα έπρεπε να είναι Larger Than Life. Σίγουρα μεγαλύτερα από τις ζωές της Jeannie και του Terry Flowers. Αλλά ο Bruce είχε γράψει πολλά τραγούδια για ανθρώπους σαν τους γονείς μου και βρήκα μία νέα ομορφιά σε ελπίδες και όνειρα ανθρώπων που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αόρατοι. Τις αγωνίες τους και τις απώλειες τους. Του είμαι ευγνώμων που μου άνοιξε αυτή την πόρτα. Τώρα πηγαίνετε να μάθετε κάτι καινούργιο για τον πατέρα σας, αγκαλιάστε τη μητέρα σας και για όνομα του θεού ακούστε Bruce Springsteen». 

Βρείτε και ακούστε το “Dustland” ψηφιακά: https://thekillers.lnk.to/DustlandGREPR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ