Και τώρα μια μεγάλη παπαριά που διαβάσαμε για το Game of Thrones
Game of thrones

Και τώρα μια μεγάλη παπαριά που διαβάσαμε για το Game of Thrones

Δεν υπάρχει κανένα σύμπαν στο οποίο το Rock is Dead θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έγκυρο ειδησεογραφικό site. Κανένα.

Ακολουθεί ένα τεράστιο αλλά.

ΑΛΛΑ

Διαβάζοντας την είδηση “Πως ο σκηνοθέτης του Game of Thrones «σκότωσε» πέρα από κάθε αμφιβολία τον John Snow” στο huffingtonpost.gr, αρχίσαμε να τραβάμε τα μαλλιά μας. Τώρα που σταματήσαμε να τραβάμε τα μαλλιά μας, πάμε να δούμε τι γράφει η συγκεκριμένη είδηση.

Ο σκηνοθέτης για τον οποίο μιλάει αρχικά το άρθρο, είναι ο David Nutter. Και δεν είναι ο “σκηνοθέτης του Game of Thrones”, αλλά ο σκηνοθέτης έξι συνολικά επεισοδίων από τα 50 της σειράς. Δεν είναι δηλαδή ο άνθρωπος που αποφασίζει και χαράζει την πορεία όπως συμβαίνει με τους σκηνοθέτες στις ταινίες.

Τι είχε να πει λοιπόν ο Nutter σε συνέντευξη του  στο Variety;

“Δηλώνω με έμφαση πως ο Joh Snow είναι σίγουρα νεκρός. Ο Kit Harington είναι ένα υπέροχος τύπος και στενοχωρήθηκε που έφυγε από το καστ.Ένοιωσα πως ήταν σημαντικό να υπάρχει μια σωστή και γρήγορη εξέλιξη- κατά το δυνατό- ώστε να μην το περιμένετε. Ήθελα να σας αιφνιδιάσω. Η ανησυχία μου ήταν να φροντίσω για τον Joh Snow και τώρα είναι πιο νεκρός και από νεκρό”.

To συμπαθές site της Huffpost φαίνεται να πείστηκε 100% από αυτά που διάβασε και συνέχισε γράφοντας:

Για όλους εκείνους δε που βασίζουν τις ελπίδες τους στο αόριστο τέλος των βιβλίων του Martin – αφού οι αναγνώστες διαβάσαμε για την δολοφονική επίθεση αλλά ποτέ δεν διαβάσαμε πως ο Snow είναι όντως νεκρός- ο Nutter βάζει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο: «Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Ως σκηνοθέτης έχω για βίβλο μου το σενάριο. Αυτό είναι και το μόνο που θα έχουν και οι τηλεθεατές. Το τι υπάρχει ή δεν υπάρχει στα βιβλία δεν με αφορά».

Μπράβο στα παιδιά που πείστηκαν από το επικοινωνιακό παιχνίδι του Nutter που μας λέει ότι δεν έχει διαβάσει τα βιβλία και δεν τον αφορούν. Μόνο που το επόμενο βιβλίο που θα μας πει και τι έγινε τελικά με τον Τζον Σνόου δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Άρα αυτό τον τίτλο με το “Πέρα από κάθε αμφιβολία” μήπως να το ξαναδουλεύαμε λίγο;

Τέλος πάντως αυτά είχαμε να πούμε και σταματάμε τη γκρίνια. Και για να το διευκρινίσουμε, δεν γκρινιάζουμε για τις δηλώσεις ή για τα όσα λέει, αλλά για την προσέγγιση σε αυτά.  Εσείς τώρα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, διαβάστε όλες τις θεωρίες για την τύχη του Τζον Σνόου.

Και μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει κανένα σύμπαν στο οποίο το Rock is Dead θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έγκυρο ειδησεογραφικό site. Κανένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ