Κατέβασε ρολά η παραγωγή της ταινίας για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι - Άφαντος ο σκηνοθέτης
News

Κατέβασε ρολά η παραγωγή της ταινίας για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι – Άφαντος ο σκηνοθέτης

Το Bohemian Rhapsody, η ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι αναμένεται στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2018, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα πράγματα είναι πάρα πολύ μπερδεμένα.

Και αυτό γιατί η Fox ανακοίνωσε την προσωρινή παύση στα γυρίσματα της ταινίας που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό λόγω απουσίας του σκηνοθέτη Bryan Singer. O εκπρόσωπος του δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα, όμως το Hollywood Reporter αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης απλά δεν εμφανίστηκε στα γυρίσματα μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών και από τότε παραμένει άφαντος.

Η ιστοσελίδα τονίζει ότι αυτή την δεν είναι η πρώτη φορά που ο Singer (Usual Suspects, X-Men) δημιουργεί προβλήματα στην παραγωγή, αφού έχει εμφανιστεί επανειλημμένα αργοπορημένος στα γυρίσματα, ενώ υπήρξε και περιστατικό που δεν πήγε καν και οι σκηνές ολοκληρώθηκαν από άλλο μέλος του συνεργείου. Η Fox σύμφωνα πάντα με το Hollywood Reporter εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του.

Θυμίζουμε ότι στο Bohemian Rhapsody πρωταγωνιστεί o Rami Malek (Mr Robot) στο ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, ενώ αυτό που ακολουθεί είναι ένα βίντεο από τα γυρίσματα που είχε διαρρεύσει πρόσφατα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ