Η σχεδόν άγνωστη τραγουδίστρια που υπογράφει τη
News

Η σχεδόν άγνωστη τραγουδίστρια που υπογράφει τη “μαυρίλα” στο True Detective

To όνομα της είναι Lera Lynn. Είναι 31 χρονών και έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια μία καριέρα σε ανεξάρητες δισκογραφικές εταιρίες και χωρίς καμία προβολή από mainstream μέσα.

Η καταγωγή της είναι από το Νάσβιλ και εκεί την ανακάλυψε ο T-Bone Burnett, ο άνθρωπος που επιμελείται και φέτος τη μουσική στο True Detective.

Την ακούσαμε για πρώτη φορά στο teaser της δεύτερης σεζόν με το τραγούδι The Only Thing Worth Fighting For, το οποίο ελπίζαμε ότι θα αποτελεί και το νέο intro της σειράς κάτι που τελικά δεν έγινε αφού προτιμήθηκε το Nevermind του Leonard Cohen. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελαθήκαμε με αυτή την επιλογή, αλλά τουλάχιστον έχουμε στα χέρια μας ολόκληρο το τραγούδι της Lynn.

Η συνεισφορά της όμως δεν ολοκληρώθηκε στο συγκεκριμένο τραγούδι. Την είδαμε να κάνει την εμφάνιση της στο επεισόδιο, ως τραγουδίστρια στο μπαρ που συναντιούνται ο Κόλιν Φάρελ με τον Βινς Βον.

Εκεί ερμηνεύει το τραγούδι «My Least Favorite Life». Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου αλλά θα πρέπει να μεταφερθείτε στο youtube. Μην το κάνετε αν δεν έχετε δει το επεισόδιο.

UPDATE: Αυτή είναι η κανονική εκδοχή του «My Least Favorite Life»

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Lera Lynn θα εμφανιστεί και στο επόμενο επεισόδιο και πάλι στο μπαρ λογικά με διαφορετικό τραγούδι αυτή τη φορά.

Περιττό να πούμε ότι η μουσική της δίνει λίγη ακόμα «μαυρίλα» στην ήδη θεοσκότεινη ατμόσφαιρα της σειράς. Όποιος περιμένει χαρές και ευτυχίες μάλλον την πάτησε.

https://www.youtube.com/watch?v=QOqzziWdVzk&feature=player_embedded

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ