Αυτό είναι το νέο intro του True Detective
News

Αυτό είναι το νέο intro του True Detective

Στους μήνες που προηγήθηκαν της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του True Detective μάθαμε σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες για τη σειρά. Εκτός από μία.

Ποιο θα ήταν το τραγούδι που θα ακούγαμε στους τίτλους αρχής. Η περσινή επιλογή των Handsome Family με το Far from any Road, συνδέθηκε τόσο με τη σειρά και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία της ατμόσφαιρας της πρώτης σεζόν.

Για τον δεύτερο κύκλο που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στην Αμερική, την επιλογή έκανε και πάλι ο T Bone Burnett που είναι ο υπεύθυνος για τη μουσική επιμέλεια.

Τι διάλεξε; Ένα τραγούδι του Leonard Cohen με τίτλο Nevermind μέσα από το άλμπουμ του Popular Problems που κυκλοφόρησε το 2014.

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=iwGcYUrEhbw

Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος δεν ενθουσιάστηκε, αφού είχαν μείνει με την εντύπωση ότι το τραγούδι της Lera Lynn που είχαμε ακούσει στο teaser που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο θα είναι αυτό που θα «ντύσει» το intro.

Και φυσικά υπάρχει στο youtube και αυτή η εκδοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=QrD2_ccBIp8

Κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν να μην αλλάξει τίποτα και να παραμείνει ως σήμα το Far From Any Road. Και πάλι υπάρχει σχετικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=z8evcGwvjRE

Όπως και να χει όλα θα κριθούν από την ποιότητα της δεύτερης σεζόν στο σύνολο της.

UPDATE: Και επειδή έχουμε τους καλύτερους αναγνώστες του κόσμου να και μία… Ελληνική εκδοχή που έφτιαξε ο Sakis.

https://www.youtube.com/watch?v=Rc6u1gY29HI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ