Οι Guns 'N Roses κυκλοφόρησαν επιτέλους το νέο τους single
News

Οι Guns ‘N Roses κυκλοφόρησαν επιτέλους το νέο τους single

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και διαρροές, το νέο single των Guns ‘N Roses κυκλοφόρησε επιτέλους και επίσημα. Είναι το Perhaps και μπορεί το δελτίο Τύπου που το συνοδεύει, να τονίζει πώς αποτελεί την πρώτη σύνθεση που υπογράφουν από κοινού οι Axl, Slash και Duff μετά από τριάντα χρόνια, όμως η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Το τραγούδι υπάρχει από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και ήταν από αυτά που δούλεψε ο Axl Rose για το Chinese Democracy, όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Σίγουρα οι Slash και Duff θα έχουν βάλει τα μέρη του μέσα, αλλά ορίτζιναλ σύνθεση δεν τη λες σε καμία περίπτωση.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο χρόνια η μπάντα είχε δώσει στη δημοσιότητα αλλά δύο τραγούδια από τα sessions του Chinese Demcoracy, με τους Axl και Duff να βάζουν και εκεί τα μέρη του, όμως τα φωνητικά του Axl σε όλες τις περιπτώσεις είναι αυτά που είχαν ηχογραφηθεί προ εικοσαετίας. Και είναι προφανές πλέον πως η αδυναμία του τραγουδιστή να φτάσει στα επίπεδα του παρελθόντος είναι ο κύριος λόγος που τα τραγούδια που κυκλοφορούν δεν είναι καινούργια.

Ακούστε το Perhaps στο βίντεο που ακολουθεί.  

Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ