To γυναικείο thrashcore συγκρότημα που έβαλε φωτιά στο καλύτερο επεισόδιο του Mr Robot (για φέτος)
News

To γυναικείο thrashcore συγκρότημα που έβαλε φωτιά στο καλύτερο επεισόδιο του Mr Robot (για φέτος)

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν του Mr Robot άργησε πάρα μα πάρα πολύ να μπει στο ψητό. Έριξε το βάρος της στα πρώτα επτά επεισόδια στο στιλιστικό του όλου θέματος (κάτι που μας θύμισε πολύ το πρώτο μισό της τρίτης σεζόν του Hannibal) και άφησε την ουσία για τα τελευταία επεισόδια.

Το δέκατο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα ήταν με διαφορά το καλύτερο της σεζόν και φυσικά άφησε πάλι ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα και ένα μεγάλο cliffanhger για την τύχη της Νταρλίν, τα οποία περιμένουμε να απαντηθούν στα δύο επεισόδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Και ο δρόμος για την ένταση του επεισοδίου στρώθηκε άψογα με το χαοτικό τραγούδι που ακούστηκε στην αρχή την ώρα που ντυνόταν η Τζοάνα.

Το ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι το τραγούδι ανήκει στο γυναικείο thrashcore συγκρότημα από την Ιαπωνία , Bleach, που έβγαλαν επτά δίσκους πριν διαλυθούν το 2009.

Ακόμα καλύτερος είναι ο τίτλος του τραγουδιού. The Head That Controls Both Right And Left Sides Eats Meats And Slobbers Even Today. Όλο αυτό ναι.

Το έχουμε στη στούντιο εκτέλεση του και αμέσως μετά σε μία live εκτέλεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: