Αν γίνει στο Vikings αυτό που υπονοεί η Λάγκερθα στο instagram τότε θα κάνουμε επανάσταση!
News

Αν γίνει στο Vikings αυτό που υπονοεί η Λάγκερθα στο instagram τότε θα κάνουμε επανάσταση!

To Vikings καταφέρνει κάθε χρόνο κάτι που μας εντυπωσιάζει. Ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν του όλα πάνε λάου λάου και λες “εντάξει ρε παιδάκι μου, δεν θα γίνει τίποτα συγκλονιστικό φέτος” από τα μισά και μετά μας τσακίζει την ψυχολογία.

Έτσι και φέτος, στην πρώτη σεζόν τη μετά-Ράγκναρ εποχής, περιμένουμε το 9ο επεισόδιο και έχουμε σε τριπάκι ότι θα γίνει κάτι πολύ βάρβατο. Αν θέλετε να αποφύγετε πιθανά spoiler τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε άμεσα.

Πάμε λοιπόν! Αρχικά να πούμε ότι ενώ είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι και αυτή η σεζόν θα αποτελείται από 20 επεισόδια που θα χωριστούν με ένα μεγάλο κενό μεταξύ τους, τώρα δεν είμαστε και τόσο σίγουροι, αφού τα πρόμο μας τονίζουν ότι απομένουν μόνο δύο επεισόδια για την 5η σεζόν.

Δεν είναι αυτό το θέμα όμως τώρα και θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Αυτό που μας προβλημάτισε είναι το ποστάρισμα της Κάθριν Γουίνικ στο instagram. Έχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία της στο ρόλο της Λάγκερθα και τη βλέπουμε να αγκαλιάζει τον Μπγιορν. Συνοδεύει τη φωτογραφία που μοιάζει με αποχαιρετισμό, με την ατάκα “όταν τελειώσει η 5η σεζόν την επόμενη εβδομάδα”. Πρώτον λέει και αυτή ότι η σεζόν τελειώνει, αλλά μήπως εννοεί ότι ένας από τους δύο θα πει αντίο στη σειρά;

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση λογικά ένας βαρβάτος θάνατος πλησιάζει και πάλι. Αν είσαστε στο στρατόπεδο του Άιβαρ να μας συγχωρέσετε, αλλά να πάει στο διάολο ο Άιβαρ. Εμείς εδώ στο Roxx είμαστε με Μπγιορν και Λάγκερθα φανατικά.

When Vikings Season 5 ends next week… ?

A post shared by Katheryn Winnick (@katherynwinnick) on

Αυτή που ακολουθεί είναι μία σκηνή από το 9ο επεισόδιο με τον Χέντμουντ να δηλώνει γοητευμένος από τη Λάγκερθα και να ετοιμάζεται να πολεμήσει στο πλευρό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: