Για βιασμό 17χρονου κατηγορείται ο Bryan Singer!
News

Για βιασμό 17χρονου κατηγορείται ο Bryan Singer!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την απόλυση του από το Bohemian Rhapsody (την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι), ο Bryan Singer βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας αυτή τη φορά για πολύ πιο σοβαρό λόγο.

O 52χρονος σκηνοθέτης (Usual Suspects, X-Men) με μήνυση που κατατέθηκε, κατηγορείται ότι βίασε τον 17χρονο, Cesar Sanchez-Guzman, σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε γιοτ το 2003 στην περιοχή του Σιάτλ.

Στη μήνυση περιγράφονται με αναλυτικό τρόπο τα όσα υποστηρίζει ο 31 ετών σήμερα Guzman, ενώ τονίζει ότι ο σκηνοθέτης τον είχε απειλήσει να μην δημοσιοποιήσει το περιστατικό γιατί είχε τρόπους να καταστρέψει την φήμη του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του συνδέεται με τέτοιες κατηγορίες, αφού υπάρχουν τρεις υποθέσεις στο παρελθόν (1997 και δύο φορές το 2014) που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αγοριών, αλλά καμία από αυτές δεν προχώρησε στο δικαστήριο.

Τώρα και με την κοινή γνώμη να έχει στραμμένο το βλέμμα της σε τέτοιου είδους κατηγορίες στο Hollywood τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα για τον Singer που θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα

Ο σκηνοθέτης που έχει ένα γιο με την ηθοποιό Michelle Clunie από το 2015, έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν ότι είναι bisexual.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ