Απέλυσαν τον σκηνοθέτη της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι - Χάος στα γυρίσματα
News

Απέλυσαν τον σκηνοθέτη της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι – Χάος στα γυρίσματα

Σας γράφαμε από το Σαββατοκύριακο για την διακοπή των γυρισμάτων του Bohemian Rhapsody (της ταινίας για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι) που οφειλόταν στην αδικαιολόγητη απουσία του Bryan Singer.

0 52χρονος σκηνοθέτης δεν επέστρεψε ποτέ από τη γιορτή των Ευχαριστιών και μπορεί οι εκπρόσωποι του αρχικά να επικαλέστηκαν οικογενειακό πρόβλημα, όμως από την πρώτη στιγμή η 20th Century Fox είχε αφήσει να φανεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει να τη συνεργασία μαζί του. Έτσι και έγινε και από το βράδυ της Δευτέρας ο Bryan Singer αποτελεί παρελθόν με μία λιτή ανακοίνωση.

Το Hollywood Reporter έχει εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα και σύμφωνα με τα όσα γράφονται η συμπεριφορά του Singer δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην παραγωγή όλο αυτό τον καιρό με αποκορύφωμα την κόντρα του με τον πρωταγωνιστή Rami Malek (Mr Robot).

O Malek εξέφρασε πολλές φορές τη δυσφορία του για την συμπεριφορά του σκηνοθέτη που σύμφωνα με πολλές πηγε΄ς εμφανιζόταν συνεχώς καθυστερημένα στα γυρίσματα ένω ήταν απών σε πολλές περιπτώσεις.

Μάλιστα η κόντρα τους έφτασε σε σημείο χοντρού καυγά μπροστά σε όλους με τον Singer να εκτοξεύει ένα αντικείμενο προς τον Malek. Λέγεται πάντως ότι οι δύο τους τα βρήκαν στη συνέχεια.

Όλα αυτά μέχρι το περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στο διαζύγιο. Ο Singer πάντως υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει άδεια για να είναι κοντά σε ένα πρόσωπο της οικογένειας του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά το στούντιο αρνήθηκε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του που θα ολοκληρώσει την ταινία. Το θέμα είναι ότι τα γυρίσματα είχαν φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους έτσι η παραγωγή θα πάει αρκετά πίσω. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να προλάβουν τις ημερομηνίες, αφού η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ