Gay χαρακτήρας ναι, τρανς όχι στο άμεσο μέλλον της Marvel
News

Gay χαρακτήρας ναι, τρανς όχι στο άμεσο μέλλον της Marvel

Με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα, που βασίστηκαν σε μία τοποθέτηση του Kevin Feige τον Δεκέμβριο που μας πέρασε με αφορμή μία ερώτηση για το αν υπάρχει στο άμεσο μέλλον της Marvel χαρακτήρας που θα εκπροσωπεί την LGBT κοινότητα και πιο συγκεκριμένα, τρανς χαρακτήρας.

Ο Feige απάντησε, ότι ναι, θα υπάρξει τέτοιος χαρακτήρας και μάλιστα σε ταινία που γυρίζεται αυτή την εποχή. Τα δημοσιεύματα εστίασαν στον τρανς χαρακτήρα, όμως σύμφωνα με το Variety που επικοινώνησε με πηγές μέσα από τη Marvel, αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι στο Eternals που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος της χρονιάς, θα υπάρχει ένας Gay χαρακτήρας, ο πρώτος του MCU, χωρίς όμως να έχουμε προς  το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, Kit Harington, Barry Keoghan και Brian Tyree Henry.  O Feige είχε δηλώσει ότι ο Gay χαρακτήρας, θα είναι παντρεμένος με παιδιά και όλα θα είναι ξεκάθαρα.

Το Eternals αποτελεί μέρος της 4ης φάσης της Marvel, που θα κάνει πρεμιέρα με την ταινία της Black Widow τον Μάιο, ενώ μέσα στο 2020 θα δούμε και δύο σειρές στο Disney Plus, το Falcon and the Winter Soldier και το WandaVision.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ