Το πρώτο teaser trailer για το πολυαναμενόμενο Godzilla Minus Zero, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης στη CinemaCon στο Λας Βέγκας. Στα πλάνα βλέπουμε τον θρυλικό King of the Monsters να πλησιάζει τη Νέα Υόρκη, περνώντας επιβλητικά μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας, μια εικόνα που προμηνύει χάος σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα.
Η ταινία αποτελεί την πρώτη ιαπωνική παραγωγή που γυρίζεται για IMAX και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.
Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Takashi Yamazaki, ο οποίος είχε αναλάβει και το σενάριο και τα VFX της προηγούμενης ταινίας. Το νέο φιλμ αποτελεί την 34η ταινία Godzilla της Toho από το 1954 μέχρι σήμερα.
Η ιστορία διαδραματίζεται το 1949, δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας, με τους Ryunosuke Kamiki και Minami Hamabe να επιστρέφουν στους ρόλους του πρώην καμικάζι πιλότου Kōichi Shikishima και της Noriko Ōishi.
To Godzilla Minus One, σημείωσε τεράστια επιτυχία, ξεπερνώντας τα 116 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και κατακτώντας το Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ, μαζί με οκτώ βραβεία της Ιαπωνικής Ακαδημίας.
Δείτε το teaser trailer για το Godzilla Minus Zero
Ανακοινώθηκε το καστ για το Hunt For Gollum: Οι επιστροφές και οι εκπλήξεις
Τι ΔΕΝ επιτρέπεται να έχετε μαζί σας στη συναυλία των Metallica
Οι Iron Maiden μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame
Οι Bring me the Horizon ηχογράφησαν ξανά το deathcore ντεμπούτο τους!
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.










