Έτσι είναι σήμερα ο Γκάνθερ από τα Φιλαράκια!

Roxx |

Ήταν ο ξανθομάλλης ιδιοκτήτης του Central Perk που πέρναγαν σχεδόν ολόκληρη τη μέρα τους τα Φιλαράκια. Ο Γκάνθερ γούσταρε τρελά τη Ρέιτσελ και ήταν η πιο σταθερή παρουσία της σειράς (εκτός από τους έξι πρωταγωνιστές) στα δέκα χρόνια που αυτή ήταν στον αέρα.

Με αφορμή την άφιξη των Friends στο Netflix, κάτσαμε και χαζέψαμε 2-3 επεισόδια (καλά εντάξει 20-25 επεισόδια) και μας δημιουργήθηκε η απορία. Που χάθηκε αυτή η ψυχή.Ο James Michael Tyler είναι σήμερα 55 ετών και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο στον χώρο από τότε που τελείωσε η σειρά με μοναδική αξιοσημείωτη συμμετοχή αυτή στο Episodes με τον Matt LeBlanc όπου υποδύθηκε τον εαυτό του για ένα επεισόδιο. Στην επέτειο για τα 15 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς το 2009 είχε ανοίξει για δύο εβδομάδες ένα πιστό αντίγραφο του Central Perk όπου ο κόσμος μπορούσε να κάτσει στον περίφημο καναπέ της παρέας, ενώ το 2014 έκανε επίσης εμφανίσεις στο πιστό αντίγραφο του μαγαζιού που είχε ανοίξει στο Soho.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί δεν έχει αλλάξει καθόλου. Μόνο το μαλλί έχει σταματήσει να βάφει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ