Ετοιμάζεται νέα τριλογία για το Matrix
Movies and TV

Ετοιμάζεται νέα τριλογία για το Matrix

Την προηγούμενη φορά που ξεκίνησε αυτή η φημολογία, πριν από περίπου δύο χρόνια,  τέλειωσε γρήγορα και χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά έχουμε για πηγή το Latino-Review το οποίο δεν πέφτει συχνά σε γκέλες για τέτοια θέματα. Έχει καλή πληροφόρηση δηλαδή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα οι Γουατσόφσκι, έχουν ήδη ξεκινήσει το γράψιμο και έχουν παραδώσει τα πρώτα δείγματα στο στούντιο.

Αν υπάρχει βάση σε αυτό δεν αποκλείεται να υπάρχει επιβεβαίωση σύντομα.

Η αρχική τριλογία το Matrix έβγαλε κέρδη που ξεπέρασαν τα 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ταυτόχρονα έφερε και πολύ κριτική για τις δύο ταινίες που ακολούθησαν το πρώτο μέρος.

Όπως και να χει με τεράστιο ενδιαφέρον θα βλέπαμε τι θα μπορούσε να γίνει με την τεχνολογία της σημερινής εποχής, αν φανταστούμε ότι το πρώτο Matrix που έφερε κοσμογονικές αλλαγές στον κινηματογράφο γυρίστηκε 15 χρόνια πριν.

Το αν θα επιστρέφουν οι αρχικοί πρωταγωνιστές ή αν θα πάμε σε εντελώς καινούργιο story, είναι κάτι που επίσης δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/KNrSNcaYiZg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: