Επτά λάθη στα «Φιλαράκια» που δεν είχαμε πάρει χαμπάρι
News

Επτά λάθη στα «Φιλαράκια» που δεν είχαμε πάρει χαμπάρι

Τα «Φιλαράκια» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών και τα βλέπουμε και στην ελληνική τηλεόραση ασταμάτητα εδώ και 20 χρόνια.

Η  άφιξη τους στο Netflix όμως, έδωσε τη δυνατότητα σε μία ολόκληρη νέα γενιά να δει όλα τα επεισόδια σερί και όχι αποσπασματικά. Έτσι έχει ξεκινήσει μία νέα κουβέντα για τη σειρά στο internet με κάποιους να… ξεψαχνίζουν όσα βλέπουν και να εντοπίζουν λάθη.

Αυτά που ακολουθούν είναι επτά από τα πιο χαρακτηριστικά.

Η Ρέιτσελ δεν ξέρει τον Τσάντλερ

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς η Ρέιτσελ μπαίνει με το νυφικό στην καφετέρια και η Μόνικα της συστήνει τους υπόλοιπους, εκτός από τον Ρος που όπως λέει τον ξέρει ήδη. Μόνο που στα επόμενα επεισόδια γίνεται σαφές ότι η Ρέιτσελ ξέρει από παλιά και τον Τσάντλερ αφού έχουν συναντηθεί πολλές φορές.

Η Φίμπι σε δύο σημεία ταυτόχρονα

Πάλι στο πρώτο επεισόδιο, βλέπουμε τη Φίμπι να μιλάει με την Ρέιτσελ στην κουζίνα του διαμερίσματος της Μόνικα, αλλά όταν η κάμερα γυρνάει τη βλέπουμε να κάθεται και στον καναπέ. Και όχι δεν είναι η πρώτη εμφάνιση της δίδυμης αδελφής της.

https://youtu.be/Kv-P078Zfzc

Τα λάθος νούμερα στα διαμερίσματα

Αν ρωτήσεις κάποιον φανατικό της σειράς, τους αριθμούς στα διαμερίσματα της Μόνικα και του Τζόι θα σου πουν το 20 και το 19 αντίστοιχα. Μόνο που στην πρώτη σεζόν οι αριθμοί ήταν το τέσσερα και το πέντε κάτι που θα τους έφερνε στο ισόγειο. Η αλλαγή έγινε προφανώς για να δικαιολογηθούν οι πολλές σκηνές που χρησιμοποιούνται οι σκάλες.

Αυτή η Μόνικα δεν είναι η Μόνικα!

Η Φίμπι συζητάει με την Μόνικα στην καφετέρια, αλλά όταν η κάμερα γυρνάει και βλέπουμε τη Μόνικα από το πλάι, είναι προφανές ότι αυτή ΔΕΝ είναι η Κόρτνεϊ Κοξ.

Αυτή η Ρέιτσελ δεν είναι η Ρέιτσελ!

Ίδιο σκηνικό με πριν, αλλά αυτή τη φορά με την Ρέιτσελ και τον Τζόι. Όταν η κάμερα γυρνάει είναι προφανές ότι αυτή που βλέπουμε ΔΕΝ είναι η Τζένιφερ Άνιστον και όχι μόνο αυτό αλλά φοράει και άλλα ρούχα.

Το παράθυρο στην κουζίνα της Μόνικα κάνει βόλτες

Είναι λογικό να υπάρχουν αλλαγές στα σκηνικά, αλλά αυτό το καημένο παράθυρο στην κουζίνα της Μόνικα δεν μένει σταθερό με τίποτα. Μία είναι στη γωνία, μετά πάνω στον τοίχο και επιστρέφει στη γωνία.

Τι παίζει με τις ηλικίες και τα γενέθλια;

Στο ξεκίνημα της σειρά ο μικρότερος σε ηλικία είναι ο Τζόι, όμως όπως θα θυμάστε από το επεισόδιο με τα «30» η τελευταία που τα κλείνει είναι η Ρέιτσελ. Ο χαρακτήρας της Τζένιφερ Άνιστον έχει ένα ακόμα μπλέξιμο, αφού σε μία περίπτωση ακούμε ότι τα γενέθλια της είναι τον Μάιο και σε άλλη ότι στο ζώδιο είναι ιχθύς, κάτι που δεν γίνεται (αφού ο ιχθύς έχει γενέθλια από 20 Φεβρουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου. Ο Ρος μένει για πάνω από μία χρονιά στα 29 ενώ σε μία περίπτωση ακούμε ότι έχει γενέθλια τον Οκτώβριο και σε άλλη τον Δεκέμβριο.

Και οι δέκα σεζόν των Friends είναι διαθέσιμες στην ελληνική έκδοση του Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: