Έκτακτο Δελτίο Καιρού: H Βροχή θα επιστρέψει...
News

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: H Βροχή θα επιστρέψει…

Δελτίο Τύπου

Το καλοκαίρι πλησιάζει, κι όμως υπάρχει πρόβλεψη για περισσότερη βροχή… Το Netflix ανανέωσε για δεύτερη σεζόν την πρώτη του Δανέζικη σειρά με τίτλο «Η Βροχή».

Η σειρά με τις εξαιρετικές κριτικές που έχει δημιουργηθεί από τους Γιάνικ Ται Μόσχολτ  Έσπεν Τοφτ Γιάκομπσεν και Κρίστιαν Ποταλίβο απέκτησε απήχηση σε ακροατήρια παγκοσμίως, μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλίας, τη Γαλλία και τη Γερμανία καθώς και στη μητρική του χώρα, τη Δανία.

Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες και θα επιστρέψει το 2019.

Η Κέλλυ Λούγκενμπιλ, Αντιπρόεδρος Διεθνών Παραγωγών του Netflix, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το ταλαντούχο cast και την ομάδα των καταπληκτικών δημιουργών μας για άλλη μια σεζόν. Η Βροχή έχει στο επίκεντρό της μια οικεία ανθρώπινη ιστορία και αγγίζει παγκόσμια θέματα με τα οποία ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί. Το γεγονός ότι η πρώτη σεζόν είχε απήχηση σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δυνατές ιστορίες μπορούν να καταργήσουν τα σύνορα».

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την επιτυχία της σειράς και τη συντριπτικά θετική ανταπόκριση που είχε από το κοινό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που μπορούμε να υλοποιήσουμε μια δεύτερη σεζόν της Βροχής. Έχουμε ακόμα πολλές ιστορίες να αφηγηθούμε για τους χαρακτήρες μας και πολλά περισσότερα για να εξερευνήσουμε στο σύμπαν μας. Ανυπομονούμε για την στιγμή που θα μπορέσουν όλοι να το δουν», δήλωσε ο Γιάνικ Ται Μόσχολτ, Επικεφαλής Σεναριογράφος και Συνδημιουγός της Βροχής.

O Πήτερ Μπόουζ, μέλος της Miso Film δήλωσε: «Η ανταπόκριση στη σειρά ήταν φανταστική και είμαστε τόσο υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Netflix σε αυτή τη δεύτερη σεζόν της Βροχής».

Η Βροχή έχει δημιουργηθεί από τους Γιάνικ Ται Μόσχολτ (Borgen, Rita, Follow the Money), Έσπεν Τοφτ Γιακομπσεν και Κρίστιαν Ποταλίβο (Dicte, The New Tenants, Long Story Short) με πρωταγωνιστές τους Άλμπα Όγκαστ (Reliance, Jordskott and Unga Astrid), Μίκελ Μπόε Φόλσγκαρντ (A Royal Affair, The Legacy), Λούκας Λουνγκόρντ Τούνεσεν (Tidsrejen, Department Q: The Keeper of Lost Causes), Λαρς Σίμονσεν (The Bridge, Brotherhood), Ιμπεν Χάιλε (Dicte, High Fidelity), Άντζελα Μπουνταλόβιτς (Dark Horse, Blood Sisters), Σόνι Λίντμπεργκ (The Legacy, Anti), Τζέσικα Ντινάζ (The Guilty, The Man), Λούκας Λόκκεν (One-Two-Three Now!) και Γιοχάνες Κούνκε (Force Majeure).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της σειράς στα social media:

Twitter: https://twitter.com/therainnetflix

Instagram: https://www.instagram.com/therainnetflix/

Facebook: https://facebook.com/TheRainNetflix/

Δείτε τη Βροχή εδώ: netflix.com/gr/therain

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: