Έκλεισε το deal για τα «Φιλαράκια» - Θα πάρουν τρελά λεφτά οι πρωταγωνιστές
News

Έκλεισε το deal για τα «Φιλαράκια» – Θα πάρουν τρελά λεφτά οι πρωταγωνιστές

Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι πρωταγωνιστές των Friends συζητούσαν για μία σπέσιαλ εμφάνιση στο HBO Max που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην Άνοιξη.

Πρόσφατα υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» λόγω μεγάλης διαφοράς στο οικονομικό, όμως όπως όλα δείχνουν το θέμα είχε θετική κατάληξη.

Όπως αναφέρει το deadline, οι  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry, συμφώνησαν να βρεθούν ξανά σε reunion σπέσιαλ, που ακόμα κανείς δεν ξέρει τι μορφή θα έχει, όμως δύσκολα θα έχει τη μορφή κανονικού επεισοδίου.

Το πόσο που ακούγεται ότι θα πάρει ο κάθε ένας κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Τρελά λεφτά που όμως δικαιολογούνται από την τεράστια ώθηση που αναμένεται να δώσει αυτό το reunion στο HBO Max.

Οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane αναμένεται να έχουν και αυτή εμπλοκή στο event που θα ανοίξει την αυλαία της προβολής των 10 κύκλων των Friends από τη νέα πλατφόρμα που πήρε τα δικαιώματα της προβολής στην Αμερική από το Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: