Η Disney ετοιμάζει σειρές για Loki, Scarlet Witch και όχι μόνο!
News

Η Disney ετοιμάζει σειρές για Loki, Scarlet Witch και όχι μόνο!

Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να βρίσκεται σε εποχή πλήρους κορύφωσης αφού αναμένουμε την ταινία της Captain Marvel (δείτε το trailer εδώ) και φυσικά το σίκουελ το Infinity War όμως ο σχεδιασμός για το μέλλον συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει το Variety η Disney έχει ήδη προγραμματίσει δύο σειρές για την streaming πλατφόρμα της που αναμένεται στα τέλη του 2019.

Η μία θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Loki και η δεύτερη τη Scarlet Witch! Μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια και οι δύο χαρακτήρες είναι νεκροί μετά τα όσα είδαμε στο Infinity War.

To ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα υπάρξουν και άλλες σειρές με πρωταγωνιστές ήρωες της Marvel με στόχο να γίνει η νέα υπηρεσία της Disney όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται με δεδομένο ότι θα έχει ως αντιπάλους κολλοσούς του streaming όπως το Netflix, το Amazon και το Hulu.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ που έχει ηδη ανακοινωθεί για την πλατφόρμα είναι η σειρά του Star Wars που θα καλύπτει το χρονικό κενό ανάμεσα στην Επιστροφή των Τζεντάι και το The Force Awakens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ