Αυτό είναι το πρώτο trailer της Captain Marvel!
News

Αυτό είναι το πρώτο trailer της Captain Marvel!

Τον επόμενο Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία της Captain Marvel και η αλήθεια είναι ότι την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία για έναν πολύ απλό λόγο.

Είναι η ηρωίδα που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική μάχη των Avengers με τον Thanos στο σίκουελ του Infinity War που έρχεται και αυτό το 2019.

Πρώτα όμως θα πρέπει να δούμε την ιστορία της που θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του 90, πολύ πριν τη… σύσταση των Avengers.

To πρώτο trailer για την ταινία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο και μπορείτε να το δείτε ΤΩΡΑ! Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Η Μπρι Λάρσον κάνει την πρώτη εμφάνιση στο ρόλο της Carol Danvers και την βλέπουμε να συναντά για πρώτη φορά τον Σάμιουελ Τζάκσον που μοιάζει εμφανώς νεότερος (με τη χρήση CGI). Προσπαθεί να θυμηθεί τη σχέση της με τη γη αφού έχει συνεχή φλασμπακ που της θυμίζουν τη ζωή που είχε στον πλανήτη μας. Στο 1:34 του βίντεο βλέπουμε και τη συσκευή με την οποία προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της ο Nick Fury στην post credits σκηνή του Infinity War.

Λίγη ώρα μετά το trailer η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο πόστερ της ταινίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ