Ο τρόμος έρχεται μαζί με τον τυφώνα στο πρώτο trailer του Crawl
News

Ο τρόμος έρχεται μαζί με τον τυφώνα στο πρώτο trailer του Crawl

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο Alexandre Aja, σκηνοθέτης του Horns και του The Hills Have Eyes, αλλά αυτό θα αλλάξει το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του Crawl.

Και μπορεί η ιδέα να είναι απλή, με έναν τυφώνα στη Φλόριντα να οδηγεί στην εκκένωση της περιοχής και τεράστιους αλιγάτορες να μπαίνουν στην πόλη μαζί με την πλημμύρα, όμως η εκτέλεση φαίνεται υποδειγματική.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε από το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα και ακολουθεί αμέσως μετά την πλοκή και το πόστερ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται. Από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Αζά (Αίμα στους Λόφους) και τους παραγωγούς Κρεγκ Φλόρες (300), Σαμ Ράιμι (Μην Ανασαίνεις, Το Πρόσωπο του Κακού) και Αλεξάντερ Αζά, έρχεται η «Διαφυγή», ένα συναρπαστικό θρίλερ τρόμου που θα καθηλώσει. Από τις 11 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά
Σενάριο: Μάικλ Ράσμουσεν, Σον Ράσμουσεν
Παραγωγή: Κρεγξ Φλόρες, Σαμ Ράιμι, Αλεξάντερ Αζά
Ηθοποιοί: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ