Η μπάντα των 12χρονων μεταλάδων υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony!
News

Η μπάντα των 12χρονων μεταλάδων υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony!

Έκαναν αρκετό θόρυβο πέρυσι το καλοκαίρι, με το βίντεο που τους έδειχνε να παίζουν στο κέντρο του Μανχάταν.

Είναι οι Unlocking The Truth, μία μπάντα που αποτελείται από τους πιτσιρικάδες Malcolm Brickhouse στην κιθάρα, Jarad Dawkins στα ντραμς και Alec Atkins στο μπασο.

[iframe]<center><iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/Lf-arntrLkI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Τα ανακάλυψε λοιπόν τα παλικαράκια η Sony και τους προσέφερε δισκογραφικό συμβόλαιο 1,8 εκατ. δολαρίων . Από αυτά τα λεφτά βέβαια η προκαταβολή είναι 60.000 δολάρια ενώ το ποσοστό τους επί των πωλήσεων θα 16 με 17%.

Για να λάβουν όμως χρήματα θα πρέπει οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τις 250.000 κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο αν σκεφτείτε ότι ο τελευταίος δίσκος των Linkin Park πούλησε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κάτι παραπάνω από 100.000 κομμάτια.

Όπως και να χει θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της αυτής της υπόθεσης. Και τώρα δείτε το χαμό που προκάλεσαν με την εμφάνιση τους στο Coachella Festival.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/puHDeb7gW7I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ