Αυτοί είναι οι Vikings στη νέα σειρά του Netflix
News

Αυτοί είναι οι Vikings στη νέα σειρά του Netflix

Μετά από επτά χρόνια μεγάλης επιτυχία, το Vikings έριξε την αυλαία του με τα τελευταία επεισόδια της 6ης σεζόν που προβλήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες. Το τηλεοπτικό ταξίδι μας σε αυτό τον κόσμο, δεν σταματά εκεί όμως αφού ο δημιουργός Michael Hirst ετοιμάζει για το Netflix το Vikings: Valhalla που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέχρι τις αρχές του 2022.

Το καστ των πρωταγωνιστών συμπληρώθηκε και θα αποτελείται από τους Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), Frida Gustavsson (Swoon), Leo Suter (The Liberator), Bradley Freegard (Keeping Faith), Jóhannes Jóhannesson (Cursed), Laura Berlin (Immenhof – The Adventure of a Summer), David Oakes (The Pillars of the Earth) και Caroline Henderson (Tuya Siempre) ενώ μαζί τους θα είναι και οι Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen. Τους βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία.

To Vikings: Valhalla τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 11ου αιώνα και καταγράφει τις θρυλικές περιπέτειες μερικών από τους πιο γνωστούς Vikings που έζησαν ποτέ. Τους Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και τον βασιλιά William τον κατακτητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ