Αυτό το εναλλακτικό τέλος για τα Φιλαράκια είναι εντελώς καταθλιπτικό
News

Αυτό το εναλλακτικό τέλος για τα Φιλαράκια είναι εντελώς καταθλιπτικό

Μην μας παρεξηγήσετε από τον τίτλο, γουστάρουμε πάρα πολύ διαστροφή, μιζέρια και κατάθλιψη στις σειρές και στις ταινίες που βλέπουμε.

Αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ κάτι τέτοιο για επίλογο στα φιλαράκια. Κι όμως, ένας χρήστης του Twitter (Xenophon Moscrop) έγραψε το πώς θα έγραφε αυτός το τέλος και μας έχει σημαδέψει!

Διαβάστε διαβάστε…

Το δικό μου τέλος για τα Φιλαράκια θα ήταν να αποκαλυφθεί ότι όλα ήταν στην (επηρεασμένη από τη χρήση μεθαμφεταμίνης) φαντασία της άστεγης Φοίβης, την ώρα που κοιτάει μέσα από το παράθυρο του Central Perk.

Κάθε παραξενιά της, κάθε επεισόδιο που έβαζε τον εαυτό της στο επίκεντρο, κάθε στιγμή που ένιωθε ότι είναι παρείσακτη. Όλα βγάζουν νόημα. Και οι δέκα σεζόν ήταν αποκύημα της πειραγμένης φαντασίας της, που έβαζε τον εαυτό της στις ζωές πέντε άλλων ανθρώπων. Το μόνο που ήθελε ήταν… Φιλαράκια.

Η τελευταία σκηνή θα έδειχνε τη Φοίβη να απομακρύνεται από το Central Perk,με τους χαρακτήρες της Μόνικα, του Ρος, του Τσάντλερ, του Τζόι και της Ρέιτσελ να λένε κάτι για την τρελή κυρία που πάντα τους κοιτάει από το παράθυρο.

Η Φοίβη περνάει έξω από ένα μαγαζί με παλιά έπιπλα και βλέπει την αντανάκλαση της στον καθρέφτη. Το όνομα του μαγαζιού; Ούρσουλα.

Τελικά γυρνάει στο πάρκο και κοιμάται μπροστά από το σιντριβάνι. Δίπλα στον πάγκο της υπάρχει μια σπασμένη λάμπα. Αρχίζει να βρέχει και η Φοίβη ανοίγει έξι βρώμικες αλλά πολύχρωμες ομπρέλες…

Στην οθόνη πέφτει μαύρο…

Υποκλινόμαστε στον τύπο που το έγραψε και από εδώ και πέρα κάθε οχτώ μήνες που προβάλλεται στο STAR το τελευταίο επεισόδιο αυτό θα μας έρχεται στο μυαλό.

anigif_optimized-19309-1432672224-3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: