Αυτό είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στοίχημα που έβαλε ποτέ το Netflix
Movies

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στοίχημα που έβαλε ποτέ το Netflix

Όσο περνάει ο καιρός οι μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Amazon και το Netflix μπαίνουν όλο και πιο δυνατά στον χώρο των ταινιών. Πριν από λίγες ημέρες το Amazon είχε την τύχη να δει ταινία να είναι υποψήφια για όσκαρ κάτι που συνέβη για πρώτη φορά με το Manchester By The Sea.

Τα τελευταία χρόνια οι δύο ιντερνετικοί κολοσσοί κάνουν σαφάρι σε φεστιβάλ όπως το Sundance και εξασφαλίζουν δικαιώματα ταινιών, συνήθως ανεξάρτητων παραγωγών για να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα τους.

Η περίπτωση που ακολουθεί όμως είναι ξεχωριστή και αυτό γιατί το Netflix έχει τα δικαιώματα και θα προβάλλει πρώτο την ταινία του μεγαλύτερου κινηματογραφικού αστέρα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Του Μπραντ Πιτ.

Το War Machine θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία που φυσικά είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα στις 26 Μαΐου και από την επιτυχία μπορεί να κριθούν πολλά για τον τρόπο που βλέπουμε τις ταινίες και το πόσο σύντομα θα γίνονται διαθέσιμες στις μεγάλες αυτές πλατφόρμες.

Το War Machine βασίζεται στο βιβλίο The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan και ακολουθεί την ιστορία ενός στρατηγού που έχει υπό την επίβλεψη του τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν.

Και αυτό είναι το πρώτο teaser:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ