Αυτό είναι το συγκλονιστικό νέο βίντεο των Gojira
News

Αυτό είναι το συγκλονιστικό νέο βίντεο των Gojira

To νέο άλμπουμ των Gojira με τίτλο Fortitude κυκλοφορεί και επίσημα και η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο που γυρίστηκε για το The Chant.

To βίντεο βασίζεται σε μία ιδέα του  Joe Duplantier και σκηνοθέτησε ο Russell Brownley στην περιοχή της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία τον Δεκέμβριο του 2019. Εξετάζει το δράμα των παιδιών-προσφύγων από το Θιβέτ που έφυγαν από την πατρίδα τους για να σωθούν από την εισβολή της Κίνας το 1949.

«Το τραγούδι και το βίντεο βασίζονται στην ποίηση του Tenzin Tsundue, ενός ακτιβιστή από το Θιβέτ που περιγράφει την πολιτιστική γενοκτονία που επιβλήθηκε στον λαό του. Πάντα είμασταν ευαίσθητοι για το συγκεκριμένο θέμα. Μία από τις πιο σοφές και συμπονετικές κουλτούρες που έπεσε θύμα της βάναυσης παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η θιβετιανή κουλτούρα έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς από τους στίχους και βάση για την προσέγγιση μας στη φιλοσοφία και την τέχνη γενικότερα. Ελπίζουμε ότι θα δούμε αυτή τη γη ελεύθερη από την καταπίεση στη διάρκεια της ζωής μας» ανέφερε ο Joe Duplantier.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: