Γι αυτό έφυγαν από το Hellfest οι Manowar!

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Χαμός έγινε το πρωί της Παρασκευής με την ανακοίνωση ότι οι Manowar δεν θα έπαιζαν τελικά στο Hellfest, εκείνη την ημέρα, αν και ήταν οι headliners και είχαν ήδη πάει στον χώρο του φεστιβάλ.Το συγκρότημα έριξε την ευθύνη στους διοργανωτές, οι οποίοι κράτησαν χαμηλά τους τόνους και απλά τους αντικατέστησαν με τους Sabaton. Και εκεί υπήρχαν θεματάκια βέβαια αφού ο τραγουδιστής είχε πρόβλημα με τη φωνή του από το προηγούμενο βράδυ, έτσι τα φωνητικά ανέλαβε ο κιθαρίστας της μπάντας Chris Rörland.

Γιατί έφυγαν όμως οι Manowar από το Hellfest, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν εκεί για τους για να τους δουν;

Όπως αναφέρει το Metalsucks που επικαλείται ανώνυμη πηγή μέσα από το φεστιβάλ, το συγκρότημα έφτασε όντως στον χώρο στις 20 του μήνα και ήθελε να κάνει soundcheck. Αυτό δεν γινόταν αφού βρισκόταν σε εξέλιξη στον ίδιο χώρο το Knotfest. Αυτά τα ξέραμε ήδη.

Το πρωί της επόμενης μέρας λοιπόν όταν πήγαν για το soundcheck δεν έμειναν ευχαριστημένοι από περιορισμούς στον ήχο που έχει το φεστιβάλ και προέρχονται από τις τοπικές αρχές, ενώ τους φάνηκε μικρή και η σκηνή.

Η ίδια σκηνή στην οποία έπαιξαν οι Kiss, οι Tool και την προηγούμενη μέρα οι Slipknot. Έτσι λοιπόν σηκώθηκαν και έφυγαν και στη συνέχεια στην ανακοίνωση τους τόνισαν ότι το έκαναν γιατί θέλουν να προσφέρουν πάντα το 100% στους οπαδούς.

Είμαστε σίγουροι ότι θα προκύψουν και άλλες πληροφορίες σύντομα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ