Φταίνε οι διοργανωτές, λένε οι Manowar για την αποχώρηση τους από το Hellfest
News

Φταίνε οι διοργανωτές, λένε οι Manowar για την αποχώρηση τους από το Hellfest

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Χαμός έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής με τους Manowar που ενώ είχαν πάει στο Hellfest για την αποψινή τους εμφάνιση ως headliners τελικά αποχώρησαν.

Στη θέση τους θα παίξουν τελικά οι Sabaton και ενώ δεν έχουμε λεπτομέρειες για το τι συνέβη ακριβώς οι Manowar ρίχνουν την ευθύνη στους διοργανωτές.

«Οι διοργανωτές του Hellfest μας εμπόδισαν να παρουσιάσουμε το επικό σόου που είχαμε υποσχεθεί» γράφουν στην ανακοίνωση τους και τονίζουν ότι η αλήθεια θα γίνει σύντομα γνωστή. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση που συνοδεύεται από μία φωτογραφία της εμφάνισης τους στο Release Athens την προηγούμενη Παρασκευή.

Μετά από 18 μήνες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, φτάσαμε χθες στον τόπο διεξαγωγής του Hellfest, έτοιμοι να παίξουμε σήμερα. Οι διοργανωτές του Hellfest μας εμπόδισαν να παρουσιάσουμε το επικό σόου που είχαμε υποσχεθεί. Παρά τα όσα μπορεί να ακούσατε ή διαβάσατε οι διοργανωτές έχουν τον έλεγχο των συνθηκών που εμπόδισαν την εμφάνιση μας. Πάντα παλεύαμε και θα παλεύουμε για να δώσουμε στους οπαδούς μας το 100%. 

Οι οπαδοί μας στη Γαλλία και τα media ξέρουν ότι αν οι Manowar έρθουν στην Γαλλία και δεν μπορούν να παίξουν, δεν φταίμε εμείς. Θυμηθείτε τη νÉlysée Montmartre. 

Λυπόμαστε που θα υποφέρετε. Θέλουμε να ξέρετε ότι τα κάνουμε όλα για τους οπαδούς. Στεκόμαστε μαζί με όλους εσάς όπως κάναμε πάντα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μειώσει την ποιότητα των εμφανίσεων μας. 

Να είστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα γίνει γνωστή. 

Ευχαριστούμε τους σπουδαιότερους οπαδούς στον κόσμο για την συνεχιζόμενη αφορίωση και υποστήριξη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: