Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για την ταινία της Justice League
News

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για την ταινία της Justice League

Μαζί με την ταινία της Wonder Woman, η Justice League θα έχει φέτος το δύσκολο έργο να βάλει ξανά σε σωστές βάσεις το κινηματογραφικό σύμπαν της DC που μπορεί από εμπορικής άποψης να τα πάει καλά αλλά μεταξύ μας τώρα, οι δύο ταινίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν δικαίωσαν ούτε στο ελάχιστον τις τεράστιες προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει.

Πάμε λοιπόν να δούμε την επίσημη σύνοψη του Justice League που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Λίγο μετά τον θάνατο του Superman από τα χέρια του Doomsday στο Dawn of Justice, o Bruce Wayne/Batman επανεκτιμά τις τακτικές του και ξεκινά την αναζήτηση ηρώων για να φτιάξει μία ομάδα που θα προστατεύει τη γη από κάθε είδους απειλές.

Μαζί με την Diana Prince/Wonder Woman αναζητούν τον ηλεκτρονικά ενισχυμένο πρώην σταρ του κολεγιακού ποδοσφαίρου Vic Stone/Cyborg, τον speedster Barry Allen/The Flash και τον πολεμιστή βασιλιά από την Ατλαντίδα Arthur Curry/Aquaman.

Μαζί αντιμετωπίζουν τον υπαρχηγό του εξωγήινου πολέμαρχου Darkseid, τον Steppenwolf που έχει σταλεί στη γη για να βρει τρία πολύτιμα αντικείμενα.

Κρατάμε από τα παραπάνω το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ο Superman θα θεωρείται νεκρός αλλά είναι δεδομένο ότι θα σκάσει μύτη στην πορεία ενώ ο μεγάλος κακός της ταινίας θα είναι ο Steppenwolf.

Η ταινία αναμένεται τους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ