Βρήκε έναν από τους πρωταγωνιστές του το νέο Matrix

Roxx |
Βρήκε έναν από τους πρωταγωνιστές του το νέο Matrix - Roxx.gr

Τον Αύγουστο που μας πέρασε η Warner Bros σκόρπισε ενθουσιασμό με την ανακοίνωση ότι το Matrix επιστρέφει με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει μαζί του και την Κάρι Αν Μος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Lana Wachowski που έχει δουλέψει και στο σενάριο και τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντήσεις με ηθοποιούς για έναν μυστικό πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και τελικά αυτός που θα τον αναλάβει είναι ο  Yahya Abdul-Mateen II που έχει παίξει στο Aquaman, στο Us αλλά και σε ένα επεισόδιο του Black Mirror.

Αν και δεν έγινε γνωστό ποιος είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει, η φημολογία λέει ότι θα υποδυθεί τον Μορφέα σε νεαρή ηλικία, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν θα δούμε στη νέα ταινία τον Λόρενς Φίσμπερν.

Η τριλογία του Matrix αποτελούσε ένα τεράστιο «χαρτί» για τη Warner Bros που έψαχνε την τελευταία τριετία τρόπο να επιστρέψει σε αυτό το σύμπαν. Τελικά, όλα πήγαν καλά και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ