Το νέο τραγούδι των Iron Maiden πέρασε το ένα εκατομμύριο views στο youtube σε λίγες ώρες

Roxx |
Το νέο τραγούδι των Iron Maiden πέρασε το ένα εκατομμύριο views στο youtube σε λίγες ώρες - Roxx.gr

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν το πρώτο νέο τραγούδι τους εδώ και έξι χρόνια και το ενδιαφέρον των οπαδών τους ήταν τεράστιο, αφού κανείς δεν ήξερε από πριν τι θα συμβεί στην πρεμιέρα που είχε ανακοινωθεί για το youtube.

Έτσι όλοι μαζί στηθήκαμε μπροστά στις οθόνες μας στις 8 το βράδυ της Πέμπτης για να δούμε τελικά το βίντεο για το The Writing on the Wall. Και έχει γίνει φυσικά χαμός αφού το βίντεο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views σε λιγότερο από δέκα ώρες ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει 1.358.000.

Για να συγκρίνουμε λίγο καταστάσεις, το Skyfall των Helloween χρειάστηκε 17 μέρες για να φτάσει στο ένα εκατομμύριο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπως τα βίντεο των Rammstein για το Deutschland και των Slipknot για το All out Life και το Unsainted που είχαν περάσει ήδη τα τρία εκατομμύρια στο πρώτο 24ωρο.

Για τη δημιουργία του Writing on the Wall βοήθησαν δύο πρώην στελέχη της Pixar και μεγάλοι οπαδοί των Iron Maiden,  οι Mark Andrews και Andrew Gordon που έχουν δουλέψει ανάμεσα σε άλλα στα Incredibles, Ratatouille, Brave, Monsters, Inc. και Finding Nemo. Από τις οθόνες μας περνάνε Eddie του παρελθόντος, όπως αυτός από το Book of Souls και το Somewhere In Time μέχρι που σκάει μύτη ο νέος Eddie με εμφάνιση Σαμουράι!

Προς το παρόν οι Iron Maiden δεν έχουν ανακοινώσει κάτι για το νέο τους άλμπουμ, κάτι που λογικά θα γίνει σύντομα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ