Νέες αλλαγές στις κινηματογραφικές πρεμιέρες: Πως επηρεάζονται τα blockbuster

Roxx |
Νέες αλλαγές στις κινηματογραφικές πρεμιέρες: Πως επηρεάζονται τα blockbuster - Roxx.gr

Μία ακόμα μεγάλη σειρά αλλαγών στο κινηματογραφικό πρόγραμμα είχαμε αυτές τις μέρες, αφού οι εταιρείες βλέπουν την πανδημία να μην υποχωρεί, έτσι βγάζουν τα δυνατά χαρτιά τους από τους πρώτους μήνες του 2021.

Η ταινία που ήταν η πρώτη που άλλαξε την ημερομηνία της πέρυσι την Άνοιξη, το No Time to Die του James Bond, μετακόμισε για ακόμα μία φορά και λογικά τελευταία στις 8 Οκτωβρίου, από τον Απρίλιο που ήταν προγραμματισμένη, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο Quiet Place που ήταν και αυτό τοποθετημένο στον ερχόμενο Απρίλιο.

Δεύτερη αλλαγή μέσα σε μερικές ημέρες είχαμε για το Morbius της Sony, που είχε μεταφερθεί στον Οκτώβριο, αλλά πλέον ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου του 2022, ενώ η Disney έστειλε το The King’s Man στον Αύγουστο από τον Μάρτιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει αλλαγή για το Black Widow που παραμένει στις αρχές Μαϊου και αναμένεται να ανοίξει την κινηματογραφική αυλαία της 4ης φάσης της Marvel με το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings να παραμένει και αυτό για τον Ιούλιο. 

Με τους κινηματογράφους να παραμένουν κλειστοί στις περισσότερες περιοχές των Η.Π.Α. και κυρίως σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, είναι πολύ νωρίς να εκτιμήσουμε αν αυτές οι ημερομηνίες θα παραμείνουν ως έχουν, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην αγορά, ότι με τον εμβολιασμό να βρίσκεται σε εξέλιξη τα πράγματα θα βελτιωθούν σχετικά σύντομα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ