Οι πρώτες εικόνες του Joker από το Snyder Cut δεν έχουν καμία σχέση με το Suicide Squad

Roxx |
Οι πρώτες εικόνες του Joker από το Snyder Cut δεν έχουν καμία σχέση με το Suicide Squad - Roxx.gr

Joker – Snyder Cut: Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Snyder Cut της Justice League που έρχεται στις 18 Μαρτίου στο HBO Max και έχουμε άλλη μία γεύση από αυτά που θα δούμε. Το Vanity Fair δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες από την επιστροφή του Jared Leto στο ρόλο του Joker και δεν έχουν καμία σχέση με τον φανταχτερό γκάνγκστερ που θυμόμαστε από το Suicide Squad.

Ο Leto δεν συμμετείχε στα αρχικά γυρίσματα της ταινίας και οι σκηνές του προστέθηκαν τώρα ως μέρος του πρότζεκτ που κόστισε περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια για να φτάσει στην ολοκλήρωση της η τετράωρη ταινία.

«Ο Joker ήταν ο μοναδικός χαρακτήρας που σκέφτηκα μετά την αρχική αποχώρηση μου. Αλλά θα πω ότι πάντα ήθελα να τον φέρω σε αυτό τον κόσμο» δηλώνει ο Zack Snyder που είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα σε μεταγενέστερο πρότζεκτ αλλά μετά τα όσα συνέβησαν είδε την ανανεωμένη Justice League ως ευκαιρία για να πει έστω σε έναν μικρό βαθμό την ιστορία που ήθελε.

«Η σκηνή που γυρίσαμε εξηγεί το γιατί ο Bruce είχε την κάρτα του Joker καρφωμένη στο όπλο που είδαμε στο Dawn of Justice» τονίζει ο σκηνοθέτης για την ταινία του 2016 που είχε αφήσει επίσης να εννοηθεί ότι ο Joker ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Robin.

«Πάντα ήθελα να εξερευνήσω τον θάνατο του Robin. Και αν υπήρχε επόμενη ταινία, που λογικά δεν θα υπάρξει, ήθελα να δείξω τον τρόπο που πέθανε, πως τον σκότωσε ο Joker και πως έκαψε την έπαυλη των Wayne». 

O Joker εμφανίζεται στην ταινία σε μία σκηνή που τοποθετείται χρονικά μετά την καταστροφή που προκαλεί ο Darkseid στη γη. Είναι μια σκηνή ονείρου, ένα όραμα που βιώνει ο Batman που δείχνει τι θα συμβεί αν οι σούπερ-ήρωες αποτύχουν στην προσπάθεια τους. Ο Joker είναι κάτι σαν το φάντασμα των Χριστουγέννων που δεν έχουν έρθει ακόμα και δίνει κίνητρο μέσω του τρόμου.

Αυτό που γίνεται εμφανές με την πρώτη ματιά στη νέα απεικόνιση του Joker, είναι το πόσο διαφορετικός δείχνει σε σχέση με το Suicide Squad και χωρίς τα τατουάζ που είχε στο πρόσωπο του. Για αυτό το θέμα ο Snyder δεν είχε καμία εξήγηση, αφού δεν θα υπάρχουν διευκρινίσεις ούτε στην ταινία.

«Θα πω πως ότι έγινε έχει περάσει. Δεν ξέρω αν φοράει make-up για να καλύψει τα τατουάζ, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι δύσκολο να πει κανείς» τονίζει και αφού είναι δύσκολο να πει ο σκηνοθέτης τι είχε στο μυαλό του, τι να πούμε και εμείς;

Το Snyder Cut της Justice League κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ