Βόμβα: Τέλος ο Spider-Man από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!
News

Βόμβα: Τέλος ο Spider-Man από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε από τις διαπραγματεύσεις της Sony με τη Disney για τη συνέχιση της συνεργασίας τους στις ταινίες του Spider-Man.

Μετά το αίτημα της Disney να υπάρχει χρηματοδότηση των μελλοντικών ταινιών στο 50-50%, η Sony έκανε πίσω και έτσι ο Kevin Feige δεν θα είναι πλέον παραγωγός των ταινιών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο χαρακτήρας του Spider-Man που μετά το Endgame φαινόταν να αποκτά έναν ρόλο διαδόχου του Tony Stark, αποχωρεί από το MCU! Το αρχικό δημοσίευμα του Deadline επιβεβαιώθηκε από τη Sony που με ανακοίνωση της εξέφρασε την απογοήτευση της για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων και τονίζει ότι ελπίζει να βρεθεί λύση στο μέλλον.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Sony δεν έκανε ούτε βήμα πίσω από την αρχική συμφωνία που έδινε στη Marvel μόνο το 5% των εισπράξεων και παράλληλα όλα τα έσοδα από το merchandise, οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι η διαφορά από το 5 στο 50% ήταν χαώδης.

Η συμφωνία της Marvel με τη Disney για την ένταξη του Spider-Man στο MCU έγινε το 2015 και από τότε ο Tom Holland υποδύθηκε τον χαρακτήρα αρχικά στο Civil War, στη συνέχεια στην πρώτο σόλο ταινία του το Homecoming, στο Infinity War και το Endgame των Avengers και πιο πρόσφατα στις αρχές Ιουλίου στη δεύτερη σόλο ταινία του.

Το Far From Home, μάλιστα, ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της Sony ξεπερνώντας το Skyfall του James Bond.

Από εδώ και πέρα λοιπόν και όσο δεν υπάρχει συμφωνία, ο Spider-Man συνεχίζει μόνος του, χωρίς την παρουσία χαρακτήρων από το MCU, όπως ο Happy Hogan και ο Nick Fury που είδαμε στο Far From Home.

Τι θα γίνει με τον Spider-Man και το MCU – Το πιθανότερο σενάριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ