Θρίλερ μέχρι την τελευταία στιγμή με το Infinity War στο Box Office της Αμερικής
News

Θρίλερ μέχρι την τελευταία στιγμή με το Infinity War στο Box Office της Αμερικής

Το Inifinity War των Avengers παίζεται ήδη στους κινηματογράφους και φυσικά ο κόσμος κατακλύζει τις αίθουσες για το απόλυτο event της Marvel.

Σας είπαμε ήδη ότι είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσετε στο σινεμά ενώ για όσους την έχετε ήδη γράψαμε και για το τι σημαίνει η σκηνή που προβάλλεται μετά τους τίτλους τέλους.

Η ταινία φυσικά και αναμένεται να φτάσει σε τεράστια ποσά εισπράξεων αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλο το παιχνίδι παίζεται στο ρεκόρ του πρώτου τριημέρου.

Θυμίζουμε ότι η απόλυτη επίδοση ανήκει στο The Force Awakens που τον Δεκέμβριο του 2015 είχε φτάσει τα 247 εκατ. δολάρια. Το Infinity War προσπαθεί να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ αλλά όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Στις προβολές της Πέμπτης που θεωρούνται previews στην Αμερική και είναι περιορισμένες έκανε τις καλύτερες εισπράξεις από όλες τις ταινίες της Marvel με 39 εκατ. δολάρια ενώ το ποσό της Παρασκευής εκτιμάται ότι έκλεισε λίγο πάνω από τα 70 εκατομμύρια.

Η σημαντικότερη μέρα είναι σημερινή με το word of mouth ναι είναι σε εξαιρετικά επίπεδα όπως αναφέρει το Deadline, με την Disney να παραμένει επιφυλακτική και να δίνει εκτίμηση ανάμεσα στα 225 και τα 235 εκατ. δολάρια. Οι αναλυτές όμως πιστεύουν ότι στο τέλος δεν αποκλείεται τελικά η ταινία των αδελφών Ρούσο να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.

Αυτές είναι οι 5 ταινίες με τις καλύτερες επιδόσεις πρώτου τριημέρου μέχρι σήμερα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ