Τι σημαίνει η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Infinity War;
News

Τι σημαίνει η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Infinity War;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο περιέχει spoiler για το Infinity War των Avengers. Μην προχωρήσετε αν δεν έχετε δει την ταινία.

Η Marvel έχει δημιουργήσει παράδοση όλα αυτά τα χρόνια με τις post-credits scenes που κάποιες φορές βάζουν τις βάσεις για κάποιον νέο χαρακτήρα ή ένα άλλο storyline ενώ κάποιες άλλες φορές είναι απλά διασκεδαστικά στιγμιότυπα γεμάτα easter-eggs αφιερωμένα στους πιο φανατικούς οπαδούς.

Και φυσικά μία τέτοια σκηνή έχει και το Infinity War των Avengers. Τα spoilers αρχίζουν τώρα.

Έχουν περάσει λίγα μόνο λεπτά από τη στιγμή που ο Thanos έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα infinty stones και με ένα χτύπημα των δαχτύλων του βάζει τέλος στη ζωή των μισού σύμπαντος. Βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να χάνονται μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες και κάπως έτσι έρχεται το τέλος.

Οι τίτλοι πέφτουν αλλά κανένας δεν κουνιέται από τη θέση του στον κινηματογράφο (τουλάχιστον εκεί που το είδαμε εμείς αλλά φανταζόμαστε ότι σχεδόν παντού αυτό γίνεται).

Περνάνε δέκα λεπτά τίτλων (δούλεψε μια μικρή πόλη σε αυτή την ταινία) και όταν τελειώνουν και αυτοί, μεταφερόμαστε ξανά στην Αμερική και βλέπουμε τον Nick Fury και την Maria Hill (έχουν καιρό να εμφανιστούν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel) να ενημερώνονται για την επίθεση στη Γουακάντα. Φυσικά δεν ξέρουν τι έχει κάνει ο Thanos έτσι βλέπουμε να μετατρέπεται σε στάχτη πρώτα η Maria Hill και στη συνέχεια ο Nick Fury που έχει ξεκινήσει όμως να στέλνει ένα μήνυμα κινδύνου.

Η οθόνη του μηχανήματος μας δείχνει ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί και στην παλιάς τεχνολογίας συσκευής εμφανίζεται ένα σήμα που δεν έχουμε ξαναδεί στις ταινίες.

Το σήμα φυσικά είναι της Captain Marvel, που θα την δούμε στη δική της ταινία τον Μάρτιο του 2019 με την Μπρι Λάρσον στον ομώνυμο ρόλο.

To θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη ταινία θα εξελίσσεται στη δεκαετία του ’90, πολύ πριν τα γεγονότα των Avengers ακόμα και του πρώτου Iron Man έτσι μένει να δούμε πως θα δέσει η ιστορία της με τα όσα έκανε ο Thanos και το αν μπορεί να κάνει κάτι για να τα ανατρέψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ