Το αφεντικό του Walking Dead απαντάει: Πέθανε ο (spoiler) ή όχι;
News

Το αφεντικό του Walking Dead απαντάει: Πέθανε ο (spoiler) ή όχι;

Από το βράδυ της Κυριακής έχει γίνει ένας μικρός χαμός στο internet μετά το επεισόδιο του Walking Dead.

Αν δεν το έχετε δει ακόμα, τότε τι κάνετε εδώ; Φύγετε, δείτε το και ελάτε.

hqdefault

Πάμε ξανά από την αρχή. Είναι νεκρός ο Γκλεν; Βλέποντας κάποιος το επεισόδιο αυτό συμπεραίνει. Οι θεωρίες που βγήκαν αμέσως δείχνουν το αντίθετο. Τις αναλύσαμε και σας τις γράψαμε εδώ.

Ο λόγος τώρα στον showrunner Scott M. Gimple. Σε επιστολή του που διαβάστηκε αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου στο Talking Dead (το σόου που ασχολείται με τα όσα έγιναν σε κάθε επεισόδιο και προβάλλεται και αυτό στο AMC) είχε να πει τα εξής:

Με κάποιο τρόπο θα δούμε ξανά τον Γκλεν, κάποια εκδοχή του Γκλεν ή μέρη του Γκλεν ξανά, είτε με flashback είτε στην κανονική ροή της σειράς για να κλείσει η ιστορία.

Μετά από αυτή την απλή και λιτή δήλωση που έχει βέβαια πολλές ερμηνείες έδωσε συνέντευξη στο Hollywood Reporter. Ολόκληρη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Τα καλύτερα κομμάτια της ακολουθούν:

Είναι νεκρός ο Γκλεν; Πόσο σύντομα θα υπάρξουν διευκρινίσεις για το θέμα;

Είδαμε ότι είδαμε στην οθόνη. Το θέμα θα λυθεί σε αυτό το μισό της σεζόν. Αρκετά σύντομα. Αυτή η σεζόν τρέχει πολύ πιο γρήγορα. Ο κόσμος θα ξέρει σύντομα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το χρόνο γιατί μπορεί να προδώσω την πλοκή.

Τι μπορείτε να μας πείτε για την επόμενη φορά που θα δούμε τον Γκλεν;

Θα δούμε ξανά τον Γκλεν με κάποιο τρόπο. Θα ολοκληρώσουμε την ιστορία. Αυτό είναι το σημαντικό. Και θα είναι σε αυτό το μισό της σεζόν.

Όταν λέτε θα ολοκληρώσετε την ιστορία εννοείται την ιστορία που αφορά τον Γκεν και τον Νίκολας ή την ιστορία του Γκλεν γενικά;

Σε αυτό δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν η σκηνή ήταν όντως πραγματικότητα και όχι κάποιου είδους παραίσθηση, υπάρχει τρόπος να έχει γλυτώσει ο Γκλεν;

Όσα δείχνουμε στην οθόνη είναι με κάποιο τρόπο πληροφορίες για τον τηλεθεατή.

Το Game of Thrones έχει κάνει κάτι παρόμοιο με τον «θάνατο» του Τζον Σνόου. Τι πιστεύετε ότι έχετε να κερδίσετε αν κάνετε κάτι παρόμοιο με τον Γκλεν; Τι θέλετε το κοινό να νιώσει ή να μάθει από αυτό το επεισόδιο;

Όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής σε αυτή τη σεζόν, όλα, είναι μέρος μίας μεγαλύτερης ιστορίας για τους χαρακτήρες. Όλα. Ότι και να γίνει με αυτούς τους χαρακτήρες, δεν συμβαίνει και μετά ψάχνουμε να δούμε πως θα το χειριστούμε. Έχουμε φτιάξει έναν χάρτη για τις ζωές τους και για τους θανάτους τους. Όλες οι επιλογές που κάνουν αυτοί οι χαρακτήρες, ακόμα κι αν δεν αφορούν τη ζωή και τον θάνατο, διαμορφώνουν την τελική τους ιστορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ