Τι στο διάολο έγινε στο Walking Dead;
News

Τι στο διάολο έγινε στο Walking Dead;

Είναι από τις λίγες οι φορές που οι δηλώσεις που έγιναν πριν από την έναρξη μίας τηλεοπτικής σεζόν ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Walking Dead η Melissa McBride (η ηθοποιός που υποδύεται την Κάρολ) είχε δηλώσει ότι σε αυτή τη σεζόν κάθε επεισόδιο έχει τόσα πολλά γεγονότα και τόσο τρέξιμο που θα μοιάζει με season finale.

Και μετά από τρία επεισόδια έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Τώρα, όσοι δεν έχετε δει το τρίτο επεισόδιο, λαμβάνετε προειδοποίηση. Ακολουθούν spoiler.

Φύγετε, δείτε το και τα ξαναλέμε.

Όσοι μείνατε πάει να πει ότι το έχετε δει το επεισόδιο, οπότε μπορούμε να συζητήσουμε με την ησυχία μας. Τι στο διάολο έγινε με τον Γκλεν; Πέθανε, αυτό ήταν; Αν κλείσατε την τηλεόραση ή τον υπολογιστή με το που τελείωσε το επεισόδιο, με αυτή την εντύπωση έχετε μείνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να γλίτωσε έτσι;

Κι όμως, αν το σκεφτείς λίγο (και ψαχουλέψεις στο ίντερνετ) συνειδητοποιείς ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να την έχει σκαπουλάρει. Θα είναι ψιλο-μαλακία όπως και να το κάνουμε, αλλά από την άλλη είναι δυνατόν να σκοτώνεις έναν κεντρικό χαρακτήρα της σειράς σε επεισόδιο που δεν είναι φινάλε ή midseason φινάλε; Και μάλιστα 15 λεπτά πριν το τέλος του επεισοδίου; Όχι δεν είναι δυνατόν.

Στο καλύτερο παράδειγμα ότι οι μαλακίες του παρελθόντος θα έρθουν πάντα να σε στοιχειώσουν, ο Γκλεν βρίσκεται μόνος του με τον Νίκολας πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ περιτριγυρισμένο από δεκάδες ζόμπι.

Τον ίδιο Νίκολας που ο Γκλεν δεν σκότωσε με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αν και υπήρχαν όλες οι ενδείξεις αλλά και οι αποδείξεις ότι ήταν ένα δειλό μαλακιστήρι.

Ο Νίκολας αυτοκτονεί και παρασύρει τον Γκλεν, πέφτοντας.

the-walking-dead-glenn-nicholas

Η επόμενη ακριβώς σκηνή δείχνει τον Γκλεν να ουρλιάζει. Είναι προφανές ότι τα ζόμπι τον τρώνε ζωντανό. Ή μήπως δεν είναι και τόσο προφανές;

Δείτε ξανά τη σκηνή.

17f6b92ec6644d24cdbb3fb50a9fb7bb

Τα ζόμπι δεν τρώνε τον Γκλεν αλλά τον Νίκολας που τον καλύπτει σαν ασπίδα. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι πως γίνεται να γλυτώσεις αμέσως μετά; Η κυρίαρχη θεωρία στο ίντερνετ είναι ότι όπως και στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ο Γκλεν καλύπτεται με το αίμα και τα εντόσθια, τα ζόμπι δεν τον μυρίζουν και με κάποιο τρόπο τη σκαπουλάρει. Ίσως μπαίνοντας κάτω από τον σκουπιδοντενεκέ.

bcadba85685e4687c643be9b381e2c31

Θα πρέπει να λάβουμε όμως και κάτι άλλο υπόψη μας που δεν το είδαμε στην οθόνη.

Αυτή τη φωτογραφία από τα γυρίσματα που δείχνει τον Γκλεν μαζί με τον ηθοποιό που θα υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα, τον Jesus. Αυτός ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

425_wm_0V0A6905-2-e1445923306714

Αν ποντάραμε τα λεφτά μας λοιπόν αυτή τη στιγμή, θα λέγαμε ότι ο Γκλεν ζει. Το πώς και το για πόσο ακόμα, θα το δούμε σύντομα. Γιατί μεταξύ μας τώρα, κάποιος θα πεθάνει.

Και πάμε σε ένα άλλο ερώτημα τώρα που μπήκε σε δεύτερη μοίρα αλλά ίσως να παίξει μεγάλο ρόλο.

Τι παίζει με το χέρι του Ρικ; Τον δάγκωσαν; Από τη στιγμή που σκότωσε τα τέσσερα ζόμπι που βρήκε στο δρόμο του για το τροχόσπιτο, τον βλέπουμε συνεχώς να κρατάει το ματωμένο χέρι του. Αν είναι απλά ένα κόψιμο, δεν θα υπήρχε λόγος να το κάνουμε θέμα και να τον βλέπουμε να το κρατάει. Άρα, μάλλον κάτι παίζει εδώ.

rick-bite

Και αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νόρμαν Ρίντους το καλοκαίρι στο instagram μάλλον κάτι σημαίνει. Και για να τα λέμε όλα, αν και η σειρά δεν ακολουθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα τα storyline του κόμικ, ο Ρικ στο κόμικ χάνει το χέρι του, πολύ πιο νωρίς.

screen-shot-2015-10-25-at-10-33-47-pm

Αυτά τα ολίγα είχαμε από ένα και μόνο επεισόδιο της σειράς που στο ξεκίνημα της στην έκτη σεζόν μοιάζει καλύτερη από ποτέ.

Απαντήσεις όμως δεν θα πάρουμε στο επόμενο επεισόδιο αφού αυτό όπως όλα δείχνουν θα επικεντρωθεί στην πορεία του Μόργκαν από τότε που τον είδαμε στην τρίτη σεζόν μέχρι να φτάσει στην Αλεξάνδρια.

Θα μάθουμε λοιπόν πως μετατράπηκε σε διασταύρωση νίντζα με Τσακ Νόρις.

https://www.youtube.com/watch?v=zimt2UbIDIs

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ