Η αλήθεια για τη μοίρα του Τζον Σνόου στο Game of Thrones μόλις αποκαλύφθηκε!
Game of thrones

Η αλήθεια για τη μοίρα του Τζον Σνόου στο Game of Thrones μόλις αποκαλύφθηκε!

Από την ημέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones, το μόνο που κάνουμε είναι να μαζεύουμε στοιχεία και θεωρίες που κυκλοφορούν για το τι στο διάολο έχει συμβεί με τον Τζον Σνόου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Η τελευταία σκηνή βρίσκει τον Τζον Σνόου αιμόφυρτο και ετοιμοθάνατο μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τους άνδρες της νυχτερινής φρουράς.

Και φυσικά επειδή δεν έχουμε υλικό από τα βιβλία στα χέρια μας το internet έχει γεμίσει από θεωρίες. Σας έχουμε παρουσιάσει και εμείς πολλές από αυτές εδώ.

Τώρα όμως και ενώ τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ότι έχουμε επιβεβαίωση της επιστροφής του από τον ίδιο τον Κιτ Χάρινγκτον.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδικό περιοδικό είχε τον εξής διάλογο με τον δημοσιογράφο:

-Το σημαντικό είναι ότι ξέρω ακριβώς για πόσο καιρό έχω συμβόλαιο και στο μεταξύ

-Σε πόσες σεζόν μεταφράζεται αυτό;

-Καλή προσπάθεια.  Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό. Ας πούμε μόνο ότι το Game of Thrones θα παραμείνει μέρος της ζωής μου για αρκετό διάστημα ακόμα. Θα έχω περάσει τα τριάντα όταν δεν θα είναι πια. Ένα είναι σίγουρο. H μέρα που το Game of Thrones δεν θα είναι μέρος της ζωής μου θα είναι η μέρα που θα έχω θαφτεί κάτω από τα κινηματογραφικά project.

Ορίστε λοιπόν. Ο Τζον Σνόου θα επιστρέψει. Τώρα το πώς, που, με ποιο τρόπο και τα λοιπά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη για να το διαπιστώσουμε. Και για να σας πούμε την αλήθεια δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αυτό διαψευστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ