Tο φινάλε του Game of Thrones κρύβει περισσότερες εκπλήξεις από όσες περιμένουμε
Game of thrones

Tο φινάλε του Game of Thrones κρύβει περισσότερες εκπλήξεις από όσες περιμένουμε

Να λοιπόν που φτάσαμε για μία ακόμη φορά στα μέσα Ιουνίου και έχουμε μπροστά μας το φινάλε του Game of Thrones.

Και μετά άντε ξανά αναμονή δέκα μήνες.

Αυτή τη φορά όμως το τελευταίο επεισόδιο είναι αρκετά διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει από τους προηγούμενους κύκλους, όπου συνήθως μαζεύονταν τα κομμάτια από τα όσα έγιναν στο ένατο επεισόδιο.

Οι παραγωγοί της σειράς μας λένε ότι αυτό είναι το καλύτερο φινάλε που έχουν κάνει. Εμείς σας έχουμε γράψει ξανά ότι το υλικό που έχουν στα χέρια τους μας δίνει το δικαίωμα να τους πιστεύουμε πριν καν το δούμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Τίριον. Η έκβαση της μονομαχίας ήταν σε βάρος του έτσι καταδικάσθηκε σε θάνατο.

Περιμένουμε την εξέλιξη της μάχης στο τείχος, αφού μετά την πρώτη νίκη της νυχτερινής φρουράς, ο Τζον Σνόου κατευθύνεται προς τον Μανς Ράιντερ.

Αυτές οι δύο υποθέσεις είναι οι κεντρικές, αλλά θα κάνουμε μια βόλτα και από την Ντενέρις και από την Άρια και από τον Μπραν.

Αυτά είναι που περιμένουμε. Αυτό που δεν περιμένουν (τουλάχιστον όσοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία) είναι η επιστροφή –σοκ ενός χαρακτήρα που έχουμε ήδη αποχαιρετήσει.

Μην ανησυχείτε δεν κάνουμε κανένα spoiler, έτσι κι αλλιώς σε αυτή τη σειρά έχει πεθάνει τόσος πολύς κόσμος οπότε η τοποθέτηση μας δεν θα σας χαλάσει την έκπληξη με τίποτα.

Εμείς να σας ευχηθούμε καλή προβολή και όλες οι προσδοκίες μας για το πόσο καλό θα είναι το φινάλε να επιβεβαιωθούν.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/CtA1NIphSbo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ