Η απάντηση του M. Shadows στον Robb Flynn για τον δίσκο «διασκευών»
News

Η απάντηση του M. Shadows στον Robb Flynn για τον δίσκο «διασκευών»

Ήταν λογικό ότι το στρατόπεδο των Avenged Sevenfold δεν θα άφηνε ασχολίαστο το κείμενο του Robb Flynn των Machine Head, στο οποίο τους έκανε πλάκα για το Hail to the king, χαρακτηρίζοντας το άλμπουμ διασκευών.

Μιλώντας σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο M. Shadows ρωτήθηκε για το θέμα και κράτησε χαμηλούς τόνους, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και ότι η κάθε μπάντα που παίζει μέταλ σήμερα έχει επιρροές από τους Metallica.

Διαβάστε όλα όσα είπε

Το διάβασα και το διάβασα ως αστείο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτό πέρα από το ότι συμφωνώ για το θέμα με το Sad but true των Metallica. Προφανώς και αποτελεί έμπνευση για το This Means War. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ υπερβολικά.

Την ίδια ώρα όμως υποστηρίζει ότι τα γράφει για πλάκα. Δεν έχω καμία κακή διάθεση προς τα παιδιά των Machine Head. Έχω γνωρίσει τον Phil Demmel και είναι cool. Ο Rob είναι cool και έχει το δικαίωμα να κάνει πλάκα, αν αυτό νομίζει ότι είναι αν και κάποιοι θεωρούν ότι είναι χτύπημα κάτω από τη μέση.

Εγώ νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει, έτσι εμείς δεν κρατάμε καμία κακία.

Νομίζω ότι όπως παίζεται το metal σήμερα, πιο γρήγορο και πιο scream oriented, όταν χαμηλώσεις λίγο τις ταχύτητες και πας με ένα πιο classic rock feeling, είναι λογικό να βρεις ομοιότητες με άλλα πράγματα. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ένα δίσκο που θα μοιάζει σαν να κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 90. Όλες αυτές οι μπάντες ήταν πάντα επιρροές μας, μπορείς να το ακούσεις ξεκάθαρα στο City of evil.

Και οι Metallica προφανώς και έχουν επηρεάσει όλες τις σημερινές μπάντες που παίζουν metal.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ