O Rob Flynn κάνει πλάκα στους Avenged Sevenfold
News

O Rob Flynn κάνει πλάκα στους Avenged Sevenfold

Το γεγονός ότι οι Avenged Sevenfold με το Hail to the King πήγαν στο νούμερο 1 στον μισό πλανήτη, δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Robb Flynn των Machine Head, που δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο με αστειάκια, που κατηγορούν τους Avenged για κλοπή διαφόρων κομματιών.

Διαβάστε το:

«Συγχαρητήρια στους Avenged Sevenfold για το γεγονός ότι το άλμπουμ διασκευών που κυκλοφορήσαν πήγε κατευθείαν στο Νούμερο 1.

Ποιος να το λέγε ότι το να ηχογραφείς ξανά τραγούδια των METALLICA, GUNS N’ ROSES και των  MEGADETH θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία!!

Ba-dap Psssssss! Έχω πάρει φωτιά!

Σε περίπτωση που τόσο καιρό ζούσατε κάτω από μία πέτρα, οι Avenged, έφτασαν στο Νούμερο 1 σε πολλές χώρες του κόσμου. Χαίρομαι γι αυτούς. Είναι καλή μπάντα. Και ενώ μ’ αρέσει ο νέος δίσκος, και μου άρεσε και το Nightmare, ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τον ενθουσιασμό για το νούμερο ένα και να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγη πλάκα στους A7X,  γιατί εδώ υπάρχει μία ξεκάθαρη αντιγραφή πραγμάτων.

Σας παρουσιάζω λοιπόν το top 10 των αστείων για το νέο άλμπουμ των AVENGED SEVENFOLD:

10) AVENGED SEVENFOLD – Τώρα με ακόμα περισσότερους METALLICA’

9) Οι AVENGED SEVENFOLD θα αλλάξουν το όνομα τους σε “SAD BUT TWO”

8) Ο αριθμός των ζωγραφιστών μορίων που εκσπερματώνουν πάνω σε στο logo των Avenged ξαφνικά έχει εκτοξευτεί.  

7) Οι πωλήσεις eyeliner εκτοξεύονται την ώρα που χιλιάδες λυπημένα goth κορίτσια, συνειδητοποιούν ότι το Hail to the King είναι στην πραγματικότητα το Thunderstuck των AC/DC.  

6) Όταν ακούει το Heretic o Dave Mustaine τρελαίνεται και κατηγορεί τον Ομπάμα τους  METALLICA και τα UFOs για το γεγονός ότι οι A7X έκλεψαν το ‘Symphony Of Destruction’.

5) Αφού είδαν την τεράστια επιτυχία που είχαν οι Bush κλέβοντας ονόματα συγκροτημάτων για να τα χρησιμοποιήσουν για τίτλους τραγουδιών οι A7X αποφάσισαν να κλέψουν το  ‘In Flames’ για ένα ρεφρέν τους. Μελλοντικά ρεφρέν περιλαμβάνουν τους στίχους ‘Tr-vi-um’ και  ‘Kill-switch En-gage’.

4) Όταν ακούει το άλμπουμ ο Lars Ulrich τρελαίνεται.  Σπάει ένα μπουκάλι Dom Perignon στο κεφάλι του Μ. Shadows, την ώρα που h ύψους 3.5 μέτρων γκόμενα του κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Shadows και ο Ulrich φωνάζει ‘Μετά θα κλέψεις και το S.t Anger ε; “

3) Οι πωλήσεις του Black Album εκτοξεύονται όταν οι οπαδοί συνειδητοποιούν από πού προήλθαν τα νέα τραγούδια.

2) Όταν ακούει τη διασκευή των Avenged  σε τραγούδι των Guns N Roses (doing time) o Axl τηλεφωνεί στον Slash και του λέει  ‘Dude, what the fuck?!’

1)   Και το νούμερο 1 αστείο μου για το νέο άλμπουμ των Avenged:  Οι Avenged Sevenfold εκδίδουν ανακοίνωση και λένε ότι δεν κλέβουν τους Metallica, ενώ παράλληλα ανακοινώνουν συνεργασία με τον Lou Reed.

 “BOOM!”

Αυτά είχε να μας πει λοιπόν που ο Robb Flynn. Μερικά όντως έχουν πλάκα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι πρώτον η στάση του είναι unfair και δείχνει ψήγματα ζήλια και δεύτερον οι Machine Head δεν δίστασαν ποτέ να γράφουν τραγούδια πάνω σε φόρμες άλλων.

Είτε αυτές ήταν οι nu metal φόρμες στα τέλη της δεκαετίας του 90, είτε αυτές των Metallica του Justice και του Master of Puppets για το Blackening.

BOOM!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ