Νίκος Λώρης: «120 ευρώ εισιτήριο οι Metallica – 105.000 κόσμος στους U2 – Παραλίγο να έρθουν οι Nirvana»

Roxx |
Νίκος Λώρης: «120 ευρώ εισιτήριο οι Metallica – 105.000 κόσμος στους U2 – Παραλίγο να έρθουν οι Nirvana» - Roxx.gr

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που σίγουρα θα συζητηθεί πάρα πολύ, παραχώρησε ο Νίκος Λώρης στο rocking.gr.

O διοργανωτής του Rockwave που τις επόμενες ημέρες παρουσιάζει το Long Beach Festival, μιλάει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των συναυλιών στην Ελλάδα και φυσικά οι τοποθετήσεις του έχουν πάντα τη δική τους σημασία.

Για παράδειγμα αναφέρει ότι αν έρθουν οι Metallica τώρα, το εισιτήριο θα πρέπει να είναι στα 120 ευρώ: «Υπάρχουν συγκροτήματα αυτήν τη στιγμή που εντός ή εκτός εισαγωγικών διαπραγματευόμαστε για το μέλλον, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε πως θα πρέπει να βάλουμε το εισιτήριο στα 120 ευρώ μέση τιμή».

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η αναφορά στον αριθμό των ανθρώπων που βρέθηκε στο OAKA το 2010 για τη συναυλία των U2:

«Το 2010 έπαιξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι U2 και είχε 105.000 κόσμο… Ήταν η 360 tour. Και ήταν στο κέντρο της πόλης, ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάποια στιγμή ήταν 4:30 – 4:45 το πρωί και βγήκα με ένα μηχανάκι να δω τι γίνεται και γινόταν της κακομοίρας με κόσμο που έψαχνε να βρει κάποιον τρόπο να φύγει. Δεν γίνεται να μετακινηθούν σε ένα σημείο 100.000 άνθρωποι και να μην υπάρξει κάποιο θέμα»

Τέλος κρατάμε για ιστορικούς λόγους την αποκάλυψη ότι οι Nirvana είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να έρθουν στη χώρα μας όχι μία αλλά δύο φορές!

«Κάποια στιγμή ήταν να παίξουνε δύο φορές οι Nirvana, που δεν κατάφεραν να φτάσουνε. Η μια φορά ήτανε στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Στο Κύτταρο θα παίζανε, όμως έσπασε το van τους στη Σλοβενία και γύρισαν πίσω. Και η δεύτερη φορά ήταν το ’92, όταν έγινε το «μπαμ». Έγινε το «μπαμ» όμως και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήρθανε στην Ελλάδα, πάλι».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Λώρη στο Rocking.grΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ