O κορωνοϊός έβαλε μπλόκο στα γυρίσματα του Mission Impossible στην Ιταλία
News

O κορωνοϊός έβαλε μπλόκο στα γυρίσματα του Mission Impossible στην Ιταλία

Έξι είναι μέχρι στιγμής τα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία, με τη γείτονα χώρα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με βάση τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ο γενικός συναγερμός επηρέασε και τα προγραμματισμένα γυρίσματα του Mission Impossible 7 που θα πραγματοποιούνταν στη Βενετία για τρεις εβδομάδες και προς το παρόν ακυρώθηκαν.

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας ανακοίνωσε ότι πήρε αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές της πόλης και μετά τις έντονες ανησυχίες που εξέφρασαν μέλη του συνεργείου και του καστ. Στο διάστημα της παύσης όλοι πήραν άδεια να φύγουν από τη χώρα τους μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα.

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο για την έβδομη αλλά και την όγδοη ταινία που έχουν προγραμματιστεί να βγουν στις αίθουσες με ένα χρόνο διαφορά το 2021 και το 2022.

Ο Christopher McQuarrie θα είναι ξανά στη σκηνοθεσία μετά το Rogue Nation του 2015 και το Fallout του 2018 που ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία του franchise με εισπράξεις που έφτασαν τα 790 εκατομμύρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ