Spider-Man: Ο πρόεδρος της Sony θέλει να συνεχιστεί η κοινή πορεία με τη Marvel
News

Spider-Man: Ο πρόεδρος της Sony θέλει να συνεχιστεί η κοινή πορεία με τη Marvel

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η είδηση που μονοπώλησε το κινηματογραφικό ενδιαφέρον, ήταν η ρήξη στις σχέσεις της Sony με τη Marvel για τη συνέχεια της συνεργασίας τους στις ταινίες του Spider-Man.

Περίπου ένα μήνα μετά το θέμα είχε ευτυχή κατάληξη με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και να ανακοινώνεται ότι θα δούμε τουλάχιστον μία ακόμα σόλο ταινία του Spider-Man αλλά και μία εμφάνιση του σε άλλη ταινία του MCU.

Αν όλα πάνε καλά όμως αυτή η συνεργασία δεν αποκλείεται να συνεχιστεί, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Sony μιλώντας στο THR.

«Ελπίζω να συνεχιστεί. Νομίζω ότι είναι μια κλασική περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο. Η Sony βγαίνει κερδισμένη, το ίδιο και η Marvel αλλά και οι φίλοι του κινηματογράφου» δήλωσε αρχικά ο Tom Rothman.

Όπως τόνισε πάντως στη συνέχεια η λύση ήταν κοντά από την αρχή, απλά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για ρήξη τους πρόλαβαν. «Η ειδησεογραφία και η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων δεν έχουν απαραίτητα τους ίδιους ρυθμούς. Νομίζω ότι θα καταλήγαμε έτσι κι αλλιώς σε συμφωνία απλά μας πρόλαβαν τα δημοσιεύματα».

H τρίτη σόλο ταινία του Spider-Man που θα εντάσσεται στο MCU είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ