Στα λεφτά κολλάει το reunion των Friends
News

Στα λεφτά κολλάει το reunion των Friends

Μπορεί πριν από δύο μήνες να έγινε γνωστό ότι οι ηθοποιοί από τα Φιλαράκια ετοιμάζονται να βρεθούν ξανά μαζί για ένα special στο HBO Max, που θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε το θέμα έχει κολλήσει.

Και ο λόγος είναι τα χρήματα. Όπως αποκαλύπτει το Deadline οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ηθοποιούς και τη Warner Bros σταμάτησαν πριν λίγο καιρό γιατί υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό. Το ρεπορτάζ λέει ότι η διαφορά ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και το θέμα δύσκολα θα προχωρήσει.

Ο διευθυντής του HBO Max, Kevin Reilly, τόνισε κατά την παρουσία του στην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών ότι το ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές παραμένει, αλλά δεν έχει βρεθεί η η «χρυσή» τομή.

Η συζήτηση δεν αφορούσε κανονικό επεισόδιο της σειράς, αλλά μία κοινή παρουσία όλων των ηθοποιών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα Φιλαράκια ολοκληρώθηκαν το 2004 μετά από 10 σεζόν, αλλά η επιτυχία τους παραμένει μεγάλη μέχρι σήμερα, με τους ηθοποιούς να λαμβάνουν δεκάδες εκατομμύρια ανά έτος για την προβολή της σειράς στο Netflix, ενώ τους επόμενους μήνες η σειρά θα μετακομίσει (στην Αμερική) στο HBO Max.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: