Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Iron Maiden;
News

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Iron Maiden;

Έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του Book of Souls και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τα επόμενα βήματα των Iron Maiden, εκτός από τις εμφανίσεις που έχουν ήδη κλείσει για το 2020 και θα ρίξουν την αυλαία στην Legacy of the Beast περιοδεία.

Τώρα και με τον νέο χρόνο να βρίσκεται προ των πυλών, ο Kevin Shirley που έχει κάνει την παραγωγή σε όλα τους τα άλμπουμ, μετά την επιστροφή των Dickinson και Smith στη μπάντα, φούντωσε τη φημολογία για νέα δουλειά του συγκροτήματος, γράφοντας στον απολογισμό του για το 2019 ότι πέρασε τρεις μήνες στο Παρίσι δουλεύοντας σκληρά για ένα άτιτλο αλλά όχι και τόσο μυστικό πρότζεκτ.

Τόνισε μάλιστα, ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία με ένα δυνατό βουητό στα αυτιά.

Όπως αναφέρει το blabbermouth, επικαλούμενο το ιταλικό site Maiden Concerts, υπάρχουν στοιχεία μέσα από τα social media που δείχνουν ότι όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν μαζί με τις συντρόφους τους την ίδια περίοδο στο Παρίσι.

Μέσα στο 2019, ο Kevin Shirley είχε ποστάρει φωτογραφίες από τα Guillaume Tell Studios, όπου οι Iron Maiden είχαν ηχογραφήσει τόσο το Brave new World του 2000 αλλά και το Book of Souls.

Να δούμε λοιπόν αν η νέα χρονιά θα μας φέρει και ειδήσεις για το άλμπουμ των Maiden που θα είναι το 17ο!

https://www.facebook.com/kevthecave/posts/10157447022130528

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ