Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί σε special που ετοιμάζεται για το HBO Max
News

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί σε special που ετοιμάζεται για το HBO Max

Πριν από λίγες ημέρες η Τζένιφερ Άνιστον είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τα «Φιλαράκια» κάτι ετοιμάζουν για το επόμενο διάστημα, αποκλείοντας παράλληλα κανονική επιστροφή της σειράς.

Τώρα, και όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter,  μαθαίνουμε ότι οι πρωταγωνιστές αλλά και οι δημιουργοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Warner Media για ένα special που θα προβληθεί από το HBO Max όταν αυτό θα κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι ακόμα και αν υπάρξει θετική κατάληξη θα πρεπει να βρεθεί ο χρόνος για να συντονιστούν τα προγράμματα όλων των ηθοποιών αλλά το κλίμα είναι θετικό.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μιλάμε για μία κανονική επιστροφή αλλά ένα πρόγραμμα χωρίς σενάριο που ακόμα δεν ξέρουμε τι μορφή θα έχει.

Τα μέλη του καστ, εκτός του Μάθιου Πέρι, είχαν βρεθεί ξανά μαζί στη σκηνή το 2016 σε ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στη μνήμη του σκηνοθέτη James Barrows.

Τα «Φιλαράκια» έγιναν ξανά τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια μέσω του Netflix, όμως από το τέλος της χρονιάς θα φύγουν από την πλατφόρμα και θα μετακομίσουν στο HBO Max που πλήρωσε 450 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: