Τέρμα οι δικαιολογίες: Η εμφάνιση των Baroness στην Αθήνα ΔΕΝ χάνεται!
News

Τέρμα οι δικαιολογίες: Η εμφάνιση των Baroness στην Αθήνα ΔΕΝ χάνεται!

Ναι το 2019 ήταν μια χρονιά με πάρα πολλές συναυλίες στη χώρα μας και αυτό φυσικά ήταν πάρα πολύ καλό. Ήταν επίσης και αρκετά δύσκολο για αρκετό κόσμο που ίσως να είχε να επιλέξει που θα πάει λόγω οικονομικών δυσκολιών και αρκετών live σε κοντινό χρονικό διάστημα.

Βρισκόμαστε όμως στα μέσα Οκτωβρίου, έχουμε αφήσει πίσω μας το καλοκαίρι εδώ και καιρό και έχουμε μπροστά μας την εμφάνιση ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της δεκαετίας που διανύουμε.

Είναι φυσικά οι Baroness που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου για μία και μοναδική συναυλία στο Gagarin.

H μπάντα του John Baizley πέρασε μέσα από τρομερές δυσκολίες με σημαντικότερη φυσικά το παραλίγο μοιραίο τροχαίο του 2012 και τις αλλαγές στο line up που τον άφησαν ως μοναδικό ορίτζιναλ μέλος, όμως σε αυτή την πορεία δεν χάθηκε τίποτα από την ποιότητα τους. Kάθε δουλειά τους μπαίνει ψηλά στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος με το Gold & Grey

Μπορεί λοιπόν συχνά στην Ελλάδα να έχουμε παράπονα για τις συναυλίες, ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα που πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, όμως τώρα δεν έχουμε καμία απολύτως δικαιολογία. Μία μπαντάρα, μας έρχεται με δισκάρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα είμαστε εκεί!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης –πέρα των επίσημων σημεία προπώλησης του ίδιου του διοργανωτή- είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου αυτής, δεν συμπεριλαμβάνονται στα σημεία προπώλησης του διοργανωτή, και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– www.highpriority.gr

– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)

– Δίκτυο καταστημάτων Public

– Στα ακόλουθα καταστήματα ΟΠΑΠ τα οποία εμφανίζονται πατώντας ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ τα σημεία στο χάρτη

Με μετρητά:

– Δίκτυο καταστημάτων Public

– Στα ακόλουθα καταστήματα ΟΠΑΠ τα οποία εμφανίζονται πατώντας ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ τα σημεία στο χάρτη

– Reload Stores

Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103801464
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

Web: https://highpriority.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/HighPriorityPromotions
Instagram: @highprioritygr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: