Μία από τις σημαντικότερες σκηνές του Joker ήταν εντελώς διαφορετική στο σενάριο
News

Μία από τις σημαντικότερες σκηνές του Joker ήταν εντελώς διαφορετική στο σενάριο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

Είναι μία από τις σκηνές που καθορίζουν την αλλαγή στον Άρθουρ Φλεκ, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Γιοακίν Φίνιξ στο Joker. Λίγο μετά τη συμπλοκή του στο μετρό με τους τρεις χρηματιστές, που πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες του, ο Άρθουρ τρέχει και καταλήγει σε μία δημόσια τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Τοντ Φίλιπς, αυτό που συμβαίνει μετά δεν υπήρχε στο σενάριο. «Στο σενάριο, ο Άρθουρ μπαίνει στην τουαλέτα, κρύβει το όπλο, ξεπλένει το make-up κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και μονολογεί ‘τι έκανα;’. Όταν βρισκόμασταν στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα το συζητούσαμε τον με τον Γιοακίν και κάτι δεν μας πήγαινε καλά. Γιατί ο Άρθουρ να θέλει να κρύψει το όπλο; Σκεφτήκαμε πολλά διαφορετικά πράγματα».

Όλα άλλαξαν τελικά όταν μετά από μία ώρα συζητήσεων ο Τοντ Φίλιπς σκέφτηκε να παίξει ένα κομμάτι από το σάουντρακ του Hildur Guðnadóttir. Ο Φίνιξ με το που το άκουσε άρχισε να χορεύει στον ρυθμό και κάπως έτσι καταλήξαμε στη σκηνή που έφτασε στους κινηματογράφους. Μπορείτε να δείτε τον Τοντ Φίλιπς να αναλύει τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: