Θεατές έφυγαν από το Joker στη Νέα Υόρκη όταν τύπος άρχισε να πανηγυρίζει την ώρα των δολοφονιών
News

Θεατές έφυγαν από το Joker στη Νέα Υόρκη όταν τύπος άρχισε να πανηγυρίζει την ώρα των δολοφονιών

To Joker έχει αρχίσει την θριαμβευτική πορεία του στους κινηματογράφους και ήδη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όμως ειδικά στην Αμερική το κλίμα σε κάποιες προβολές της ταινίας είναι ιδιαίτερα παράξενο λόγω της παρουσίας αστυνομικών αλλά και γενικότερα των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα σε κινηματογράφο του Μανχάταν στην Times Square, όταν ένας άνδρας άρχισε να γίνεται ενοχλητικός, πανηγυρίζοντας και χειροκροτώντας δυνατά σε σκηνές δολοφονιών.

Οι υπόλοιποι θεατές εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους καλώντας τον να σταματήσει, όμως αυτός δεν σταμάτησε και μάλιστα άρχισε να φτύνει κάποιους, με αποτέλεσμα ορισμένοι θεατές να αποχωρήσουν ανήσυχοι.

Λίγη ώρα μετά η ασφάλεια του κινηματογράφου έβγαλε τον άνδρα από την αίθουσα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί τον ανέκριναν ακόμα και μετά το τέλος της ταινίας.

«Περίπου στα μισά της ταινίας όταν ο Joker άρχισε να δολοφονεί ανθρώπους και μιλάει για τα κακά της κοινωνίας, ο τύπος άρχισε να χειροκροτάει ασταμάτητα για περίπου ένα λεπτό. Οι υπόλοιποι του φώναζαν σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε» δήλωσε ένας από τους θεατές που βρισκόταν στην αίθουσα, ενώ κάποιος άλλος που είπε ότι καθόταν πίσω του είπε ότι ήδη να γεμίζει το ποτήρι του με αλκοόλ στο ξεκίνημα.

Στις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό ότι στη Νέα Υόρκη αναμένεται να τοποθετηθούν μυστικοί αστυνομικοί στις αίθουσες για να προλάβουν το οτιδήποτε, ενώ και το FBI σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του τόνισε ότι παρατηρεί την online δραστηριότητα γύρω από την ταινία για παν ενδεχόμενο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για σίκουελ του Joker από τον Γιοακίν Φίνιξ!

Απίστευτο «άνοιγμα» και στην Ελλάδα για το Joker – Πέρασε το Infinity War!

Πανικός σε κινηματογράφο που έδειχνε το Joker – Ο κόσμος τρόμαξε από ύποπτη παρουσία και εκκένωσε την αίθουσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ